Ugens Film uge 20/2023 i Grindsted Kino 

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film uge 20/2023 i Grindsted Kino er tre forskellige film.

 

Underverden  2 – Spiller:15. – 18. maj

Filmen ‘Underverden 2’ er en fortsættelse til den danske action-thriller Underverden fra 2017.

Det er syv år siden, at Zaid gik i krig mod den københavnske underverden for at hævne sin afdøde bror. Hans identitet som respekteret hjertelæge og livet som familiefar er blot en svunden drøm, og i fængslet lider Zaid under savnet til sin søn Noah, som han knap nok kender. Da en PET-agent (Birgitte Hjort Sørensen) opsøger Zaid og tilbyder ham en aftale om at blive løsladt, mod at han infiltrerer det københavnske bandemiljø, ser han sin chance til at genvinde resterne af det familieliv, han forlod. Men alt har en pris, og Zaid indser, at han nu for alvor har bragt sin søns liv i fare. For er der overhovedet en vej ud, når man først er blevet en del af underverdenen?

PR-Foto

Asfalt  Spiller: 18. – 21. maj

Den danske film ‘Asfalt’ er en barsk film om ensomhed på landevejen og svigtende familie, men også om troen på kærligheden og håbet om en bedre fremtid.

Filmen handler om den livstrætte lastbilchauffør Lasse fra Vestjylland, der kører lastbil hele dagen, mens han nipper af en hemmelig flaske. Hans liv forvandles, da en ung kvinder træder ud foran hans lastbil. Lasse når, i sidste øjeblik, at hugge bremserne i, og opdager til sin store overraskelse, at det er René, som han ikke har set i over 15 år. Lasse bliver tvunget til at se fortiden i øjnene, og de må begge træffe afgørende beslutninger, som kan afgøre deres skæbne. 

PR-Foto

 

Skolen med magiske dyr 2 – Spiller: 18. – 21. maj

De magiske dyr vender tilbage i biografen i ‘Skolen med magiske dyr 2’, der er en efterfølger til Skolen med magiske dyr fra 2022. 

Filmen følger igen Ida, der går på Østre Skole, som ikke er en helt almindelig skole, da alle børn har magiske dyr som sjælevenner. Ida har, i denne omgang, påtaget sig rollen som instruktør på skolens musical, og overtager vennen Jo til at spille hovedrollen. Dette bringer de to venner endnu tættere – særligt efter de igen må slå sig sammen med deres magiske dyr for at løse et mysterie om nogle mærkelige huller, der dukker op på skolens område.

 

 

PR-Foto

 

 

 

Ugens Film