Alletiders julekalendersange i MAGION

Alletiders julekalendersange i MAGION

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard har fundet de bedste julekalendersange og præsenterer dem sammen med et orkester i familiekoncerten ”Alletiders Julekalendersange” i MAGION den 9. december.

Vi kender dem alle sammen. Hvert år op til jul dukker julekalendersangene op igen og flere af dem er blevet til klassikere og en fast del af det traditionelle repertoire af sange op til højtiden. Hvert år lanceres mindst én ny sang, der kandiderer om at opnå samme status som de mange forgængere.

”Vi forsøger os i 2023 med en rigtig familiekoncert, der kan samle alle generationer i MAGION i december”, fortæller eventmanager Mads Søbye Helbo. ”Kaya Brüel og Ole Kibsgaard er fantastiske formidlere af de danske sangskat, så publikum kan godt glæde sig til en familiekoncert, hvor alle vil kunne synge med”

Historien med de populære TV-julekalendere går helt tilbage til starten af 1960’erne, og der har gennem tiden været mange forskellige sange, men hvilke er og har været blandt de bedste? Den populære duo Kaya Brüel og Ole Kibsgaard har sat sig for at finde frem til de 24 bedste og mest populære sange fra de mange års TV-julekalendere. Sammen med deres band præsenterer Kaya og Ole sangene for publikum i familiekoncerten ”Alletiders Julekalendersange”. En koncert hvor både børn, forældre og bedsteforældre kan synge med på et særdeles populært repertoire.

Hvilke sange mon kommer med blandt de 24 bedste sange? Det er nok at tage fat på i feltet med de mange kendte TV-julekalendere – ”Tidsrejsen”, ”Juleønsket”, ”Julefeber”, ”Tinkas Juleeventyr”, ”Absalons Hemmelighed”, ”Vinterbyøster”, ”Nissebanden”, ”Jul på slottet”, ”Alletiders Jul”, ”Jul i Gammelby”, ”Jesus og Josefine”, ”Torvet”, ”Juletestamentet”, ”Jullerup Færgeby” m.fl. Det skriver MAGION i en pressemeddelelse.

Dørene åbner kl. 14.30 og koncerten starter kl. 15.00

Billetter kan købes fra onsdag den 17. maj kl. 12.00 til 225 kr. + gebyr.