Der var fest: Tørfisk fyrede den af fra scenen til Jydefesten

Foto: René Lind Gammelmark

Der var fest: Torsdag eftermiddag var der som en af traditionerne til De Glade Jyders Fest gratis koncert med Tørfisk – betalt af Jydefesten. Tørfisk samler altid rigtig mange til koncerterne i Sdr.Omme og denne torsdag var der da også fyldt op til randen på Sigeng-torvet.

Vejret var også helt perfekt og i ølvognen blev der langet den ene fadøl og sodavand over kanten som aldrig før. Stemningen på torvet var også helt i top, og mange sang med på de numre Tørfisk spillede og sang fra scenen.

Tørfisk var scenen to gange, første gang kl. 15.00 og anden gang kl. 16.30

På lørdag kl. 17.00 er det SPAR2 der kommer og giver gratis koncert på Vestjysk Bank Scenen.

Netavisen Grindsted var på pletten – og du hvis du klikker på billederne i galleriet herunder kan du se dem i stor størrelse.