Ny Ferrari attraktion indviet med maner i LEGOLAND Billund

Foto: René Lind Gammelmark

I dag kunne LEGOLAND® endelig løfte tæppet og afsløre LEGO® udgaven af den legendariske Ferrari Monza SP1 sammen med Ferrari-racerkører Nicklas Nielsen, der også var imponeret over LEGO udgaven af den berømte Ferrari, som er bygget af 383.610 LEGO klodser

Den røde løber var rullet ud. Der var høje motorlyde i højtaleren og rigtig mange gæster havde samlet sig i området, hvor LEGOLAND i dag kunne løfte tæppet af verdens første LEGO byggede Ferrari Monza SP1 og åbne dørene til den helt nye attraktion – LEGO Ferrari Build & Race.

– Det er altid spændende at åbne nye attraktioner i LEGOLAND, og vi har glædet os virkelig meget til at kunne afsløre verdens første LEGO byggede Ferrari Monza SP1, og gæsterne har virkelig taget godt imod den. Der var rigtig mange gæster, der stod klar til at få taget et billede sammen med bilen, og det gjorde det selvfølgelig ikke mindre interessant, at de også kunne møde Ferrari racerkører Nicklas Nielsen, som hjalp os med at afsløre bilen i dag, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

 

Også hos Ferrari, der var på besøg til dagens åbning, var der begejstring for den nye forlyselse. 

– Ferrari Build & Race attraktionen er blevet designet til at engagere både Ferrari og LEGO fans i alle aldre, som passer godt ind i Ferrari’s strategi om at nå ud til de yngre fans, sagde Annabel Rochfort, Director of Location Based Entertainment & Esports for Ferrari. 

 

Byg din egen Ferrari og kør på digital racerbane 

LEGO Ferrari Build & Race er en digital byggeoplevelse, hvor gæsterne i LEGOLAND kan bygge deres egen LEGO Ferrari, som de kan teste på forskellige ramper og testbaner, inden de lægger den i scanneren, som gør bilen digital og gør det muligt at køre ræs på den store digitale racerbane.

– Det er en fantastisk kombination af en byggeoplevelse og en digital oplevelse, der er blevet kombineret med verdenskendte Ferrari, som vi har meget store forventninger til. Interessen har allerede været stor, og vi er sikre på, at den nye attraktion vil være noget som rigtig mange af vores gæster vil lægge vejen forbi, når de besøger LEGOLAND i de kommende år, siger Christian Woller

LEGOLAND havde engageret Anders Breinholt der blandt andet er kendt fra TV-Programmet Natholdet til at stå for indvielsen. Først interviewede han LEGOLAND’s direktør Christian Woller, dernæst var det Annabel Rochfort, Director of Location Based Entertainment & Esports for Ferrari der blev interviewet inden den danske Ferrari fabrikskører Nicklas Nielsen skulle interviewes, og til sidst var det Noah Flethaus Hauge der fik nogle spørgsmål med på vejen.

 

Vandt speciel oplevelsesmulighed

Noahs Mor Lene Felthaus Hauge nominerede sønnen Noah til at vinde den ultimative Ferrari oplevelse i LEGOLAND. Vinderen kunne inviterer sine søskende og forældre på en Ferrari oplevelse, i forbindelse med åbningen af den nye byggeattraktion.  Vinderen fik overnatning fra den 17. til den 18. maj på Hotel Castle, billetter til LEGOLAND, test af alle byggeaktiviteter i det seje Ferrari rum som den første, og var med til at trække tæppet af den LEGO byggede Ferrari Monza SP1 til åbningen.

Der var rigtig mange der var mødt op til åbningen og køen var da også ret stor for at komme ind til byggeeventet bagefter den officielle åbning.

 

Klik på de mange billeder i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse