Politiets afspærring af Hovedgaden i Sdr.Omme er ophævet

Foto: René Lind Gammelmark

Sydøstjyllands Politi blev Lørdag morgen kaldt til Sdr.Omme – det betød af Politiet spærrede en del af Hovedgaden af mens politihunde afsøgte området.

Vagtchef John Skjødt fortalte tidliger på formiddagen til Newsbreak.dk at Hovedgaden var spærret på grund af et mistænkeligt forhold, men kunne ikke uddybe det mere.

Da Netavisen Grindsted var tilbage i Sdr.Omme ved 11.26 tiden var to politibetjente netop gået i gang med at fjerne den sidste del af afspærringen, den der var på Sdr.Omme Kro & Hotel’s parkeringsplads med indkørsel fra Grindstedvej.

Foto: René Lind Gammelmark

Ved 11.55 tiden talte Netavisen Grindsted med vagtchef John Skjødt, og han bekræftede at afspærringen igen var blevet ophævet. Vagtchefen kunne på nuværende tidspunkt ikke oplyse om årsagen til at de havde været til stedet – det tænker jeg måske ikke vi kan fortæller mere om før på mandag sluttede vagtchefen.

 

Læs også:

Politiet har afspærret Hovedgaden i Sdr.Omme – efterforsker mistænkelig forhold