GGIF Fodbold har fået nye specialdesignede t-shirts

PR-Foto: GGIF Fodbold

GGIF Fodbolds førstehold har taget deres nye spillersæt i brug. Vi er rigtig glade for det nye sæt og den specialdesignet t-shirt. Her har vi været i tæt dialog med Craft Sportswear og SPORT 24  fortæller formanden Mathias “Vips”. 

Vi har lavet en skitse til hvordan trøjen skulle se ud. Og der man da sige at vi har fået det fulde ud af det!  Se alle de designs der ligger i trøjen. Intet på trøjen er påtrykt efter produktion. Noget som logoer normalt vil blive forklarer Mathias “Vips” Landén Jeppesen

Det nye design på t-shirten: Fronten: – Blå/hvide tern nederst på trøjen – Ærmet har en kant i blå, hvor på der står #ViErGGIF Bagsiden: – Stort GGIF logo som vandmærke indenunder tallet – Slogan nederst med #ViErGGIF

PR-Foto: GGIF Fodbold

PR-Foto: GGIF Fodbold

Trøjesponsor: Vestjysk Bank

Trænertøjssponsor: StarVVS Energi

PR-Foto: GGIF Fodbold