Fejring af Grindsted Kirkes 100-års jubilæum den 4. juni 2023

Foto: René Lind Gammelmark

Gudstjeneste kl. 10.00 i Grindsted Kirke og reception kl. 12.00 i Magion

I anledningen af Grindsted Kirkes 100-års jubilæum holdes festgudstjeneste i kirken ved sognepræsterne Steen Frøjk Søvndal og Bjarke Friis. Projektkoret VIP deltager ved gudstjenesten.

Efter gudstjenesten inviteres til reception i Magion kl. 12.00-14.00. Tilmelding skal ske senest den 28. maj 2023 via hjemmesiden: https://www.grindstedsogn.dk/festgudstjeneste-2023 eller ved at ringe til kirkekontoret på tlf. 7532 4195.

Der er gratis adgang både til gudstjeneste og receptionen.

 

Jubilæumskoncert kl. 16.00 i Grindsted Kirke

Jubilæumskoncert med stort kor og orkester under ledelse af Stig L. Møller.  De ca. 90 sangere og 25 musikere kommer fra et stort geografisk område og er specielt udvalgt til opgaven.

Indholdet af koncerten spænder over en perlerække af kendte og populære korværker såvel gamle som nyere – helt frem til en UR-opførelse af Messen ” Missa Vitae” med 5 satser. Den er komponeret til lejligheden af Stig L. Møller. Titlen “Missa Vitae” betyder “Livets Messe”. Såvel de originale latinske tekster som en enkelt sats med dansk tekst sætter fokus på det vigtigste for os mennesker – LIVET.

Der er gratis adgang til koncerten skriver sognet i en pressemeddelelse.