Viaduktfestrevyen: Kort men godt

ViaduktrevyRevyholdet 2023 - PR-Foto

Så går Viaduktfestrevyen i Filskov igen i luften for 42. gang. Denne gang under navnet ”Kort men godt”.

Også i år bliver byens borgere taget under kærlig behandling – som sædvanlig ud fra egne oplæg igennem det år, der er gået.

Revyen kommer langt omkring, lige fra en kommentar til GRINdstedrevyen, videre til byens nye elektrikerforretning med en lokal iværksætter som medejer. Heller ikke afskaffelsen af Store Bededag bliver forbigået, ligesom byens nye borgere i form af de unge mennesker får en kærlig omtale.

Byens Energiselskab har problemer med den daglige drift, men det findes der alternative løsninger på. Det nye politikerpar – Brian Nissen (A) og Robert Terkelsen (V) – skal nu lære at samarbejde, men det ender dog på bedste vis.

Sidst men ikke mindst har en af byens kendte borgere startet nyt hjemmestyret vikarbureau. OG glæd jer – der bliver givet hjælp til hele byen på bedste vis ……. mere skal ikke røbes her.

Alt sammen krydret med god revymusik fra det sædvanlig veloplagte revyorkester.

Glæd jer derfor ”Kort men godt” til årets højdepunkt torsdag og lørdag aften i Viaduktfesten skriver Revyholdet i en pressemeddelelse.

Det er som sædvanligt i Viadukthallen revyen bliver spillet – og torsdag starter revyholdet kl. 19.30  mens det lørdag er kl. 20.