Snart sidste frist for at løbe om søen – Tilmelding helt frem til start – men til højere pris !

Foto: René Lind Gammelmark

Så er det ved at være sidste chance for at melde sig til årets Engsøløb, som finder sted søndag den 4. juni kl. 10.30 og bliver det 46. i rækken.

Sidste frist er torsdag til midnat. Du kan ganske vist melde dig til helt frem til startpistolen lyder, men efter torsdag stiger prisen fra 80 til 120 kr. for voksne og fra 40 til 60 kr. for børn, oplyser løbschef Erik Holme Bertelsen.

Modsat gamle dage med langt tidligere tilmelding kan man nu også melde sent til hos os. Det betyder så også, at vi spændt venter på de mange løbere fra firma-, forenings-, skole- og familiehold, som normalt fylder rigtig meget i feltet hos os, kommenterer løbschefen.

 

Fortræning – og mad efter løbet

Tirsdag kl. 18 er sidste chance for fælles fortræning til Engsøløbet. Her løber rutinerede løbere fra Grindsted Motion sammen med de fremmødte på både den lange klassikerrute på 7,5 km og den nyere rute på to 2 km.

Som noget nyt kan du også bestille en sandwich og en vand for en halvtredser sammen med din tilmelding hos Sportstiming. Det er Lynghallens cafeteria, som leverer. Dog plejer en del firmaer og andre af de større hold at varme grillen op til medbragt mad og skabe en hel lille fest efter løbet langs opløbsstrækningen på boldbanerne bag Lynghallen.

 

 

Fakta

Engsøløbet søndag den 4. juni kl. 10.30 bliver det 46. i rækken.

Atletikklubben Heden og Grindsted Motion arrangerer i fællesskab med Vestjysk Bank som hovedsponsor.

Det første Engsøløb i 1976 samlede beskedne 60 løbere, og løbet var ganske lille i resten af sit første årti. Men da motionsbølgen rullede i 1980’erne, voksede Engsøløbet til det klart største i en større omegn. Ved 25 års jubilæumsløbet i 2000 var det endda Midtjyllands største med 1.846 deltagere, heraf mange fra firma-, forenings-, skole- og familiehold.

Før de to års coronapause, i 2019, fuldførte knap 600 løbere. I 2022 deltog 327.

To ruter, klassikeren på 7,5 km samt den korte 2 km-rute for begyndere og hurtigløbere.

Tilmelding på sportstiming.dk senest 1. juni.

 

Mere info på Facebookgruppen Engsøløbet 2023.