Billetsalget til årets KANDIS-koncert er godt i gang!

Kandis - PR-Foto

Her 3 måneder før årets Kandis-koncert i Grindsted er billetsalget er pænt i gang. I skrivende stund har vi solgt ca. halvdelen af billetterne – og vi kan se at nye koncertgængere bestiller billetter næsten dagligt.

  

Årets brag af en fest med Danmarks mest populære danseorkester KANDIS finder sted lørdag den 26. august og vi kan godt love, at det igen bliver: ja et brag af en fest!

 

Arrangementet begynder kl. 19.00 med en lækker buffet lavet af kokken i MAGION.

Under middagen spiller en professionel disc-jockey. Kl. 21.00 går Kandis på scenen, og de spiller hele 3 gange 60 minutter. Festen er med garanti non-stop, for i pauserne spiller en erfaren disc-jockey op til dans. Kl. 01.00 er festen så slut – efter 6 timers topprofessionel underholdning fra Danmarks mest populære danseorkester. Og billetprisen for såvel mad og underholdning er kun kr. 385,-.

 

Bordplan med nummererede pladser

Som noget nyt i 2023 er bordplanen lavet med nummererede pladser. Det betyder, at man skal booke billetterne samlet for at kunne sidde sammen til festen. Til gengæld styrer billetkøberne helt selv, hvor de vil sidde. Samtidigt er dansegulvet større i 2023 – her havde arrangøren undervurderet mængden af glade dansende sidste år. Dens danseglade musik fra Kandis består af såvel egne numre – og i lige så høj grad andre velkendte numre fra Smokie, Lilholdt, Kim Larsen osv. osv. Med andre ord et bredt og varieret udbud af god musik.

 

Koncerten arrangeres af Grindsted Musikforening og Magion, og vi er meget glade for, at det er lykkedes at få KANDIS med Johnny Hansen i front til Grindsted. Igen i 2023 falder koncerten sammen med den weekend hvor Grindsted Festuge begynder, det gør det bare endnu bedre. Så igen i 2023 sparkes Festugen i gang med et brag.

 

Billetsalget finder sted via Magions hjemmeside, Magion.dk, og det er også muligt at købe billetter i informationen i MAGION.