Gitte flytter Eng Salonen til Jorden Rundt

Gitte Pedersen - Foto: René Lind Gammelmark

Gitte flytter Eng Salonen til Jorden Rundt 37.

Gitte Pedersen blev udlært i 1986 hos frisør Helge Madsen i Jernbanegade. Hun har været selvstændig frisør siden 2008  og flytter sin salon fra Vesterbrogade 12 hjem til sit nyrenoverede hus på Jorden Rundt 37 i Grindsted.

Efter hun blev udlært arbejdede hun et par år hos Edith i Salon IN i Fynsgade et par år inden hun kom tilbage til Helge Madsen. Herefter åbnede hun sin egen salon i  2008. Den sidste dag Gitte holder åbent i salonen på Vesterbrogade er den 10. juni – og tirsdagen efter, den 13. juni åbner hun salonen i nye lokaler.

Samtidig med at hun flytter salonen, flytter hende og hendes mand Tommy også ind i huset på Jorden Rundt efter at have boet i Sydbyen de seneste mange år.

Da Netavisen Grindsteds redaktør var forbi huset på Jorden Rundt 37 var entreprenørerne i fuld gang med at gøre klar til at lægge fliser i indkørslen. Der bliver en stor indkørsel med god plads til kundernes biler. Og på et tidspunkt skal Gitte og Torben have stillet en carport op på grunden.

 

Der er brugt meget tid – også mange weekender

Salonen er blevet flot med masser af lys – og luft. Det bliver dejligt at komme i gang her i de nye lokaler  fortæller Gitte. Der skal lige sættes nogle skilte op – evt. i vinduet ud mod vejen, så folk kan se det er her de skal ind til frisøren. 

Der er blevet monteret to nye vaske, der er nye spejle, og frisørstolene skal sammen med mine varer flyttes fra Vesterbrogade og her op. Jeg får hjælp af nogle af mine gode veninder der kommer og hjælper mig med flytningen.

Jeg mangler lige at få malet her i salonen, og så skal udsugningen også lige monteres færdigt.  Der er plads til 4 klippe-pladser, og på den ene væg vil der blive monteret tørrehjelme.

Vi har brugt mange timer på at få renoveret huset – det er ikke noget man bare laver på et par måneder. Vi har fået helt ny isolering, der er lavet nyt el og varme i huset med gulvvarme. Jeg har været på genbrugspladsen rigtig mange gange med fyldte trailere fra byggeriet.

 

Det går stærkt fremad 

Arbejdet skrider hurtigt frem nu, og Gitte er sikker på at hun er klar til at åbne salonen den 13. juni 2023.

 

Køerne går i baghaven

Køerne går på engen nede bagved huset. Vi har fået fældet en del træer så vi kan se engen og dyrene, så navnet Eng Salonen holder vi ved.

Når vi er færdige her inde, vil vi arbejde videre udenfor i baghaven, hvor der også skal laves en terrasse.

 

Telefonnummeret er det samme 35 14 38 61- eneste forskel er at nu er det mobil, så Gitte kan modtage  og sende SMS beskeder.