En god tradition vender tilbage

Foto: Martin Skov Jakobsen

En god tradition vender tilbage når Billund Konservative Vælgerforening igen afholder deres traditionelle Grundlovsfest ved talerstolen i Grindsted Anlæg.

”På mandag skal vi samles for at hylde de frihedsværdier, der har samlet vort fædreland”, lyder det fra Lise Fischer Petersen, René Eriksen og Martin Skov Jakobsen, der sammen udgør det udvalg under Billund Konservative Vælgerforening, der har sammensat det program, der er vælgerforeningens bud på en god og hyggelig eftermiddag i Grindsteds smukke, grønklædte anlæg.

”Vi har jo bygget et vidunderligt samfund på en fantastisk Grundlov, som beskytter alle borgere, trækker grænser, indstifter retfærdighed og giver os en fælles historisk ånd at bygge videre på”

”Den er vor frie, demokratiske fælles historie. Den har formet vort land, og alt hvad vi sammen er, og kan. Grundloven gav os en række af de frihedsrettigheder, der i dag udgør kernen i vort frie og trygge demokrati. Bl.a. den forsamlings- og ytringsfrihed vi alle bør benytte os af, så vi sammen kan samles i et fortsat ønske om at højne niveauet af den demokratiske samtale til glæde og gavn for den fortsatte udvikling af det fællesskab, hvor vi alle, som mennesker, er lige”, fortsætter de alle tre.

”Og derfor skal den naturligvis fejres; Grundloven. Danmarks Riges Grundlov” er de alle tre enige om, inden de konkluderer, at ”Grundloven er for alle, og derfor vil vi gerne invitere alle til at dele en fantastisk eftermiddag i selskabet med hinanden, spændende taler der leveres af Kommunalbestyrelsesmedlem og Gruppeformand Allan Munk Nielsen, tidligere Folketingskandidat og nuværende kommunalbestyrelsesmedlem i Vejen kommune Rasmus Sandvej samt Folketingsmedlem og bl.a., formand for Europarådet Niels Flemming Hansen samt fællessang og underholdning der mellem talerne akkompagneres og leveres af Karina Holgersen”.

Der vil være siddepladser til alle, lige så vel som at der kan købes øl, vand og grillede pølser skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.