Politiets Døgnrapport: stjal metalskrot i Grindsted – kastede vask gennem vindue i Filskov

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Stjal metalskrot – Grindsted

Søndag aften ved 19.43 tiden blev Sydøstjyllands Politi kaldt til Heimdalsvej. Her var 3 personer taget på fersk gerning i at stjæle noget metalskrot fra en Container. Det er ejeren der afbryder dem og tilkalder Politiet.

Der er tale om 1 mand fra Skive, en mand fra Skjern og en kvinde fra Skive.   Manden fra Skjern  bliver ligeledes tiltalt for at køre bil i frakendelsestidspunktet oplyser Vicepolitiinspektør Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi.

 

Kastede vask gennem vindue – hærværk – Filskov

Søndag blev Sydøstjyllands Politi kaldt til Hjortlundvej ved Filskov. Her var der en 25-årig mand fra Grindsted der kastede en vask gennem et vindue. Han er blevet sigtet for dette forhold fortæller Vicepolitiinspektør Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi.