Ugens Film i uge 23/2023 i Grindsted Kino

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film i uge 23/2023 i Grindsted Kino 

 

 

What’s love got to do with it – Spiller:  5. – 11. juni

Filmen ‘What’s Love Got to Do with It?’ er en multikulturel romantisk komedie, som følger dokumentarskaberen Zoe, der begynder at filme sin gode ven og nabo Kazim, der er på vej ind i et arrangeret ægteskab med en pakistansk kvinde udvalgt af hans forældre. 

Lily James (Mamma Mia! Here We Go AgainCinderella) spiller Zoe, som selv jagter kærligheden i en verden af dating, der hidtil kun har ført til dårlige jokes og sjove anekdoter, hvilket er til stor fortrydelse for hendes bedrevidende mor, der spilles af Emma Thompson

Mens Zoe følger Kazims rejse ind i et ægteskab, begynder hun at spekulere over, om man kan lære noget af en anden tilgang til at finde den store kærlighed. 

Biografklub Danmark

 

Ugens Film

PR-Foto

Den lille havfure – Spiller: 10. – 11. juni

Adventurefilmen ‘Den lille havfrue’ (The Little Mermaid) er en live-action genindspilning af Disneys klassiker fra 1989 baseret på danske H.C. Andersens kendte eventyr.

Ligesom i filmatisering af andre Disney-klassikere som Skønheden og Udyret og Aladdin vil filmen indeholde en blanding af de allerede kendte sange samt nye numre af Alan Menken, der stod bag musikken til den oprindelige film, samt Lin-Manuel Miranda.

 

Ugens Film

PR-Foto

Ugens Film