MAGION går ALL inclusive

PR-Foto: MAGION

MAGION går ALL inclusive og er i fuld gang med at forberede en version af klippekortet MAGION All og de forskellige medlemskaber rettet mod virksomheder

 

Samler alle aktivitetstilbud i et nye koncept

Er du til både padel, fitness og svømmeture? Så behøver du ikke længere rode rundt med flere medlemskaber eller klippekort. Nu samler MAGION nemlig idrætscenterets aktivitetstilbud i et nyt ALL Inclusive koncept.

Det nye ALL inclusive koncept introduceres som led i overgangen til et nyt medlemssystem i MAGION og markedsføres som MAGION All. Alle nuværende medlemmer og klippekort er i starten af uge 24 blevet konverteret til det nye system. Informationer om det nye medlemssystem er sendt ud via e-mail til medlemmer og brugere med klippekort.

Klippekort konverteres automatisk

Hvor alle klippekort automatisk konverteres med adgang til mange aktivitetsmuligheder, så fortsætter eksisterende medlemskaber som hidtil. Med mindre man altså opgraderer sit medlemskab til MAGION All og dermed får adgang til sportsbooking, padel og svømmehallen.

Når alle klippekort automatisk opnår adgang til mange flere aktivitetsmuligheder, så skyldes det, at MAGION går tilbage til det oprindelige klippekortsystem kendt fra svømmehallen. Det betyder, at der ikke længere er separate klippekort for børn og for voksne, men ét samlet klippekort. Børn klipper en enkelt gang og voksne to gange for adgang til svømmehallen – som i gamle dage. Det system giver mulighed for at åbne for adgang til flere aktiviteter som padel (otte klip pr. time), sportsbooking (badmintonbane tre klip pr. time) eller holdtræning (tre klip).

 

Mere brugervenligt

”Vi håber at folk vil opleve det nye system som mere brugervenligt – og hvis vi samtidigt kan få flere til at bruge vores idrætstilbud fordi det bliver nemmere at tilgå, så er vi tilfredse”, fortæller centerleder Henrik Steen-Andersen.

Brugere med medlemskaber skal afhængigt af deres medlemskab dog aktivt opgradere deres medlemskab til MAGION All for at opnå adgang til fx. padel, svømning eller sportsbooking.

De fleste medlemmer og indehavere af klippekort vil ikke mærke den store forskel, hvis de ønsker at fortsætte deres nuværende medlemskaber og brug af MAGION. Der kommer et nyt holdmodul, der gør det mere overskueligt at finde den rette holdtræning eller holdinstruktør samtidigt med, at familier i højere grad kan deles om klippekort.

 

Nyt holdmodul for tilmelding til holdtræning

”Det vigtigste for vores medlemmer”, fortæller Gitte Stubkjær Hansen, der står med ansvaret for MAGIONs nye medlemssystem, ”er, at folk lærer det nye holdmodul for tilmelding til holdtræning og hurtigst muligt får opdateret deres betalingskort, så deres medlemskaber ikke fungerer som normalt”. Det er nemlig sådan, at det ikke er sikkerhedsmæssigt forsvarligt for MAGION at overføre data om medlemmernes betalingskort mellem det gamle og nye medlemssystem.

MAGION er i gang med at forberede en version af klippekortet MAGION All og de forskellige medlemskaber rettet mod virksomheder. Det forventes at blive præsenteret, når medlems systemet kører upåklageligt skriver MAGION i en pressemeddelelse.

Du kan læse mere om MAGION på deres hjemmeside