Sydtrafiks nye køreplan giver en ekstra rute mellem Grindsted og Sdr.Omme

Sydtrafiks nye køreplan giver en ekstraPR-Foto: Sydtrafik

Fra den 26. juni er der to busruter mellem Grindsted og Sdr. Omme skriver BillundOnline

Hidtil har der kun været rute 81, men i den nye køreplan der træder i kraft 26. juni, vil der også være en rute 181 at holde øje med. Den skal supplere og erstatte flere af afgangene med rute 81, som fremover kun vil køre på skoledage.

Når der er ferie i skolerne vil rute 181 til gengæld køre mellem de to byer – men med én færre afgang dagligt. Afgangen fra Grindsted mod Sdr. Omme 19.50 i hverdagen skæres væk, så sidste tur mod Sdr. Omme er kl. 17.50.

Du kan se køreplanen for den nye rute 181 her og den nye køreplan for rute 81 her.

 

Du kan også se de øvrige køreplanændringer for ruter i Billund kommune ved at klikke her