Sommermusik på torvet: Hans Henning og Peter Stub

Hans Henning og Peter Stub - PR-Foto

Sommermusik på torvet er denne gang med Hans Henning og Peter Stub der nu på fredag fra kl. 15 til 18 spiller på Torvet i Grindsted.

Der er blevet taget rigtig godt imod Grindsted Handel og Grindsted Musikforenings nye tiltag: Sommermusik på Torvet.

Det er hver fredag fra 15.00 – 18.00 i juni, juli og august, og de første fredage har der været pænt fyldt op med publikum, der har siddet og nydt musikken. Der er også mange der lige er stoppet op for at lytte til et par numre inden de gik videre på indkøb.

 

Old Friends

Fredag den 23. juni er vi klar igen med mere god musik: nemlig Old Friends, som er en duo med velkendte navne, nemlig Hans Henning Johansen kendt fra bl.a. Rattlesnakes, og Peter Stub, også kendt fra Rattlesnakes, samt Fenders mv.

Det glæder vi os meget til. Hans Henning og Peter har selv knyttet et par kommentarer til deres samarbejde:  

 ”Efter mere end 6 års pause, er Hans Henning og Peter Stub på scenen sammen igen.

Vi vidste det begge med det samme, da vi satte os med hver sin guitar, og sang nogle af de gamle sange. Det var vi nødt til at gøre igen. At synge og spille sammen, og nyde hinandens selskab, det lå lige til højrebenet.

 

Rattlesnakes

I 1988 etablerede vi sammen Rattlesnakes, som lige siden har haft til huse i Legoland, der har vi haft mange store og sjove oplevelser sammen.

Hans Henning forlod bandet for at gå egne veje i 2017, og vi har haft godt af at være fra hinanden, og prøve hver vores, men et musikalsk og privat venskab der går helt tilbage til starten af 80er’ne, er ikke lige sådan at slå ihjel.

Der er mange, der igennem tiderne har troet, vi er brødre, og vi plejer at sige, det er vi også, bare ikke med hinanden. Vi har bare et broderskab, som bunder dybere end det musikalske.

Vi glæder os til som Old Friends, at komme ud sammen igen.”

Grindsted Handel og Grindsted Musikforening glæder os meget til at præsentere Old Friends, og ser frem til endnu en hyggelig fredag på Torvet skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.