Morten Skov Jensen fejrer den 30. juni 2023 sit 40-års jubilæum i LEGO Koncernen

Morten Skov JensenMorten Skov Jensen - PR-Foto: LEGO

Morten Skov Jensen, Billund, fejrer fredag den 30. juni 2023, 40-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Morten blev i 1983 ansat som Togfører i LEGOLAND Parken.

I oktober 1986 færdiggjorde han uddannelsen som Maskinarbejder ved LEGO Koncernen og arbejdede derefter videre i afdelingen med fremstilling af produktionsudstyr. I 1993 begyndte Morten den interne lederuddannelse som blev færdiggjort i 1995. Herefter har Morten i ca. 20 år haft forskellige lederroller for henholdsvis pakke produktionen på Højmarksvej og på Rugmarken, og i perioder også påtaget sig ansvaret for begge produktioner.

I forbindelse med udflytning af produktionen har Morten udvist stort engagement og påtaget sig flere vigtige roller, når han i perioder har været meget involveret i pakkeproduktioner i virksomhedens udenlandske fabrikker. Efter lukning af produktionen på Højmarksvej kom Morten til MD&I, hvor han siden 2015 har været Project Manager for mange forskellige projekter rundt om i verden i forbindelse med optimeringer og fabriksudvidelser. Morten er altid klar på nye udfordringer og bidrager altid med hans store viden omkring virksomhedens mangfoldige produktionsformer.

Morten er en meget vellidt kollega, som også altid står klar til at hjælpe og tage over på alverdens opgaver når der er behov for det.