Kim Hansen fejrer den 1. juli 2023 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Kim HansenKim Hansen - PR-Foto: LEGO

Kim Hansen, Vejle, fejrer den 1. juli 2023, 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

 

Kim blev i 1998 ansat som Business Controller i Økonomi afdelingen men har siden 2000 arbejdet med forretningsprocesser og beskrivelse af krav til IT-systemer. Kim har deltaget i mange forskellige projekter gennem årene:  implementerede SAP under LEGO Light i 2000-2002, Machine Maintenance System (kendt som MMS) i 2002-2003, implementering af produktions planlægning i 2003-2004 og efterfølgende supporterede på indkøb og planlægning samt forretnings arkitektur i Global Business Processes og senere Global Supply Chain and Development afdelingen.

 

Corporate IT

I 2012 flyttede afdelingen ind i Corporate IT og Kim har siden da, arbejdet med større IT projekter som Smart Space, PLM og siden 2015 nye fabrikker- og fabriks-vedligehold som arkitekt for SAP Plant Maintenance.

 

I 2018 begyndte rejsen for IT organisation til en digital produkt organisation og siden 2019 har Kim haft rollen som Product Manager. Siden 2021 har fokus være på Insert Factory hvor Kim er ansvarlig for at prioriterer opgaverne for Digital teamet omkring Mould Production.

 

Kim er en dygtig og værdsat kollega, som er med til at gøre LEGO virksomheden til et godt sted at være. Er yderst respekteret for sin dybe indsigt i forretningsprocesserne på tværs af mange forretningsområder og forsøger altid med omhyggelighed og vedholdenhed at gøre det bedste for LEGO Koncernen.

 

Jubilæet fejres ved en lukket reception 23. juni 2023 i LEGO Campus.