Musik i Gryden er i fuld gang – Jung åbnede festen – se de mange billeder

Foto: René Lind Gammelmark

Af Marianne Thorø

Så er Musik i Gryden i fuld gang – se de mange billeder

 

Det er altid en lidt utaknemmelig opgave at skulle indlede en festival som Musik i Gryden. Græsset på scenen er lidt småtomt og publikum er ikke sådan rigtig varmet op endnu. Men bandet Jung tog opgaven på sig – og fuldførte med bravour. Hurtigt trak henved 400 mennesker op foran scenen – og så var festen ligesom i gang.

Jung, der blev dannet tilbage i 2017, består af Jonas Jung Larsen på sang,  Michael Hovmand på keyboard og Sigurd Boesen på guitar. De har i årenes løb sprøjtet hits ud som “Blitz, baby”, “To timer i træk”, “Tur/Retur” og “Forfra Forbundet”.

 

 

Klik på de mange billeder i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse (kun pc)