Matej Zagar debuterer for Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

Den slovenske stjerne-kører, Matej Zagar, med et imponerende CV der blandt andet tæller 5 GP-sejre, 18 slovenske mesterskaber og 2 EM-titler, kommer i morgen til at debutere for Grindsted, når holdet skal køre et meget vigtigt lokal opgør imod Holsted Tigers.

Der er blevet arbejdet rigtig hårdt bag kulisserne de sidste par dage for at forstærke Grindsted-mandskabet, så vi står bedst muligt inden vi skal køre play-off. – Sidste uges totale off-dag var ikke acceptabel, og det kan koste os dyrt i forhold til vores målsætning om at slutte i top 3 fortæller Chris Pedersen.

Formentlig skal vi vinde vores sidste to løb i år for at have en chance for at slutte i top 3. Derudover skal vi have lidt hjælp fra nogle af vores kolleger. Vi vil kæmpe alt hvad vi kan for at placere os i den bedst mulige position, så vi kan kvalificere os til finalen i år siger Chris Pedersen.

Matej Zagar var blandt andet stærkt medvirkende sidste sæson, da Sønderjylland Elite Speedway blev danske mestre.

Zagar scorede 12 point i finalen og var den kører, der scorede flest point af alle kørerne i finalen sidste år. Vi har store forventninger til Matej, og vi føler os overbeviste om, at Matej kan bidrage væsentligt til vores hold og give os det sidste løft, så vi forhåbentlig kan tage en svær udebanesejr i morgen fortæller Chris Pedersen.

Matej Zagar og resten af Grindsted-holdet kan opleves i morgen på Moldow Speedway Arena kl. 18.30 eller via Speedwayligaens streaming-platform.

 

Holdopstilling – Grindsted Liga (GSK):

1. Przemyslaw Pawlicki
2. Kenneth Bjerre
3. Matej Zagar
4. Patrick Hansen
5. Esben Hjerrild

 

Holdopstilling – Holsted Tigers:

1. Rasmus Jensen
2. Nicki Pedersen
3. Jacob Thorssell
4. Claus Vissing
5. Bastian Pedersen

 

 

#ViErGSK