Kunstnerne på Nordre Skole inviterer til Åbent Hus i forbindelse med Festugen

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Kunstnerne på Nordre Skole inviterer til Åbent hus på Nordre Skole i forbindelse med festugen den 25. og 26. august fra kl. 10 til 16. Alle er velkomne!

Borgmester Stephanie Storbank (V), åbner festugen fredag den 25. august kl. 10 på Nordre Skole

Fredag den 25. august maler elever fra billedkunstvalgholdet på Filskov Friskole et indendørs vægmaleri, det er billedkunstlærer Eva Høegh, der står for arrangementet.

Vel mødt på den gamle Nordre Skole – som står til nedrivning. Det er dog ikke afslutningen på en æra, men startskuddet til en ny! 

 

Lørdag d.26. august er det Mads Søbye Helbo (V), næstformand i Teknik, Plan og Kulturudvalget, der  skyder eventen i gang.

 

Åbent hus

Keramikere og malerkunstnere på nordre skole i Grindsted holder åbent hus, og vi inviterer alle interesserede til at kigge ind hos os på 1. Sal, hvor vi har vores værksteder skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Der vil også være musikalske indslag, boder, arbejdende værksteder og unge, der arbejder med vægmaleri, samt vejvisning til andre lokale events på dagene, herunder workshops i Grindsted fredag og fernisering i Billund lørdag.

De kreative ideer bobler hos keramikerne på 1.sal i den gamle nordre skole i Grindsted, der eksperimenteres, arbejdes og produceres hele tiden. I det tilstødende lokaler holder kunstmalerne til og arbejder oftest i intensive perioder. Den nedlagte skole danner den perfekte ramme om aktiviteterne og er i sig selv et stykke kulturhistorie, og en del af Grindsteds gamle bymidte.

 

Et unikt sted

Nordre skole er et unikt sted, fordi det på sin vis er blevet kunstnernes eget. Lokalerne er til disposition – døgnet rundt og året rundt. Der er en særligatmosfære og en særlig ånd – der er rum for grokraft, skabelse og fællesskab, i forbindelse med festugen vil der være åbne døre for besøgende, hvor keramikere og kunstnere er til stede.

Der vil også være lejlighed til at møde nogle lokalekunsthåndværkere.

På Nordre skole kan man via info-materiale blive guidet videre på en kunstrute, med blandt andet mulighed for at deltage i kreative workshops og besøge lokale gallerier.

Undervejs vil der være musikalske indslag med voksenkoret Vokalias.

 

Det foregår på Nordre Skole, Banegårdsvej 26, 7200 Grindsted fredag den 25. august fra kl. 10 til 16 og lørdag den 26. august fra kl. 10 til 16

du kan læse mere på Trekantfest.dk/billund