Lindegården inviterede musikken indenfor – havde besøg af Johnny Hansen

Privatfoto

Onsdag besøgte Johnny Hansen Lindegården i Grindsted hvor han gav intimkoncert.

Det skete i samarbejde med beskæftigelsen Sydtoften 4 og beskæftigelsen Lindegården, hvor Bo Lindegården bød musikken ind . I forbindelse med arrangementet blev Billund Kommunes borgmester Stephanie Storbank også inviteret.

 

Hvorfor skal borgerne med disse udfordringer ikke have “samme muligheder” som vi andre i samfundet 

Det føler jeg er vores fornemste opgave, at borgene også får sådanne oplevelser, i de rette rammer. Set i lyset af voksenstøttens kerneopgave. Blandet andet, borgerens- selv og medbestemmelse til at trække sig og melde fra. Mulighed for at styrke livskvaliteten. Bliver så glad når vi ser borgerne udfolde sig og mulighed for ligeværd skriver Jette Thomsen fra Bo Lindegården.

 

En del borgere har ikke ressourcer og overskud til at kunne deltage i festivaller med musik, uden for egne rammer, på ukendt grund 

Med økonomisk støtte og gode tilbud, blev det i dag den 23. august muligt at invitere den kendte sanger Johnny Hansen til intim koncert på Lindegården i Grindsted.

Johnny sang og spillede 50 min, hvor efter han stillede op til autografskrivning og fotografering

 

TVSyd var også forbi Lindegården i forbindelse med intimkoncerten med Johnny Hansen.

 

En stor tak

1000 tak til medarbejderne for hjælp med planlægningen og udførslen . Ikke mindst for tilbud, fondssøgning af Handicapråd Billund kommune og Ole Kirk fonden (Lego) tak for jeres økonomiske hjælp skriver Jette Thomsen der er gruppeleder hos Bo Lindegården til Netavisen Grindsted.

 

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse (kun pc)