Heidi Lassen fejrer den 31. august 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Heidi LassenHeidi Lassen - PR-Foto: LEGO Koncernen

Heidi Lassen der bor i Jels, fejrer torsdag den 31. august 2023 sit 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

 

Heidi blev i 1998 ansat som Produktkoordinator i Supply Chain support i Billund, hvor hendes primære opgaver var omkring Master data og parametre i SAP.

 

Arbejdede i England

I 2000 skiftede Heidi Danmark ud med Slough i England, hvor opgaven var at supportere opstarten af Customer Service. Herefter gik turen retur til Danmark, hvor Heidi blev ansat som Key Account supporter i LEGO Nordic.

I 2007 skiftede Heidi Lassen til Global Product Koordinering, hvor hun varetog opgaven som Project Planner i forhold til nyhedsprojekter og sortimentspak. Heidi har gennem hendes tid i Global Product Koordinering og senere Novelty Interface & Foundation været en nøgleperson i forhold til master data strukturer og projekter omkring færdigvarer.

 

Taktisk planlægger

I 2018 skiftede Heidi Lassen til komponent planlægning, hvor hun siden har haft ansvar som taktisk planlægger af forme på fabrikken i Billund og ansvarlig for prioritering og levering af forme fra LEGO Engineering .

Heidis positive mindset og høje faglige kompetence har gjort hende til en vellidt kollega og sparringspartner. Heidi er desuden et stort plus for afdeling i forhold til at have fokus på leg og læring som har bidraget til den gode trivsel. Heidi er altid åben og imødekomne og deler gerne ud af hendes viden for at bidrage til hendes kollegaers udvikling.

Jubilæet fejres ved en lukket reception torsdag den 31. august i LEGO Campus.