Hjælp Røde Kors med at hjælpe – landsindsamling i Grindsted den 1. oktober 2023

Hjælp Røde Kors med at hjælpeJane Jørgensen og Anne Eriksen - PR-Foto

Årets Røde Kors-indsamling går til MENNESKER, DER STÅR ALENE, fordi de er ramt af krig, katastrofe, sult eller udsathed – fordi INGEN skal stå alene med udfordringer, vi kan gøre noget ved.

 

Første søndag i Oktober

Den første søndag i oktober er en vigtig dag for Røde Kors: Her finder den årlige landsindsamling nemlig sted. Det indsamlede beløb finansierer en stor del af Røde Kors Danmarks aktiviteter, og en gåtur på 2-3 timer vil ofte kunne indbringe et beløb på omkring 1000 kr.

I 2022 blev der indsamlet 13 millioner kroner, og Jane Jørgensen og Anne Eriksen fra Røde Kors Grindsted håber, at I vil være med til at gå mindst det samme beløb ind igen i år. Der er hårdt brug for jer som indsamlere skriver de i en pressemeddelelse.

 

Det går indsamlingen til i år

Røde Kors indsamlingen skal i år hjælpe børn og voksne i Ukraine, samt familier i Afghanistan og Yemen, der kæmper for at overleve pga. sult, nød og utryghed. Desuden går hjælpen til udsatte børnefamilier i Danmark.

 

Sæt kryds i kalenderen ved søndag den 1. oktober og lad os sammen bruge benene for Røde Kors!

 

Kontakt indsamlingslederne hvis du vil hjælpe:

Jane Jørgensen                   8171 1314

Anne Eriksen                       4411 9738