Mindehøjtidelighed i Grindsted Kirke tirsdag den 29. august 2023

Mindehøjtidelighed i Grindsted KirkeMindesten - Knud Børge Madsen - Foto: René Lind Gammelmark

Mindehøjtidelighed i Grindsted Kirke i anledning af 80’års dagen for Knud Børge Madsen mistede livet.

 

Det er i år 80 år siden Knud Børge Madsen, søn af daværende mejeribestyrer Ludvig August Madsen, Grindsted, mistede livet på Kurhotellet i Nyborg Strand i ædel men ulige kamp med de tyske håndgranater og brandbomber.

Knud Børge Madsen var udstationeret i Prinsens Livregiment, og hvert år markerer Jydske Dragonregiment denne dag som en mindedag. Således også i år, hvor markeringen finder sted på årsdagen i Grindsted Kirke kl. 09.00 med en kort andagt ved præst Bjarke Friis.

Herefter vil regimentschefen for Dragonregimentet i Holstebro Søren Damgaard Møller lægge blomster på graven på kirkegården akkompagneret af fane og fanfare. Desuden deltager major Erik Jensen, Prinsens Livregiments Soldaterforening i mindehøjtideligheden.

Alle er meget velkommen til at deltage skriver Kurt Nørgaard på vegne af Dragonregimentet i Holstebro, Grindsted Kirke og BEGV (Besættelsessamling Grindsteds Venner) i en pressemeddelelse.