Et lyshav af fisk

Foto: René Lind Gammelmark

Et lyshav af fisk kan opleves i forbindelse med ” Open by night” og Trekantområdets festuge”  hvor Teater Figuletta kommer med 10 kæmpestore lysende fisk til Grindsted fredag den 1. september fra kl. 20-21. Vi starter fra Torvet midt i Grindsted og bevæger os rundt i midtbyen. 

I forbindelse med Trekantområdets festuge, vil det Fredericianske figur/ -og dukketeater ” Teater Figuletta” nemlig komme rundt i Trekantområdets 5 byer med den magiske lanterne event skriver Teater Figuletta i en pressemeddelelse.

Et lyshav af fisk er en lysperformance med 10 store lysende figurer formet som fisk hver ca 1 meter lange med installeret lys. Fiskene bliver båret gennem byens gader og byens lokalbefolkningen samt skoleklasser er inviteret til at møde op og gå med -gerne med deres egne små flaskefisk. Flaskefiskene kan laves på mange måder, men man kan også klikke på linket herunder hvor Bonnie Lykke vil vise hvordan man nemt kan fremstille sin egen flaskefisk. 

-Alle børn der møder op med en flaskefisk får udleveret en lille lysdiode at komme i.

Instruktionsvideo til hvordan man laver de små flaskefisk: