Ugens Film uge 35/2023 i Grindsted Kino

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film uge 35/2023 i Grindsted Kino byder på ikke mindre end 4 forskellige film:  Når befrielsen kommer, Elementært, Oppenheimer og filmen Barbie.

 

Når befrielsen kommer

‘Når befrielsen kommer’, som er inspireret af virkelige hændelser, foregår i tiden op til 2. verdenskrigs afslutning og månederne efter.

Forstanderfamilien bestående af ægteparret Jacob (Pilou Asbæk) og Lis (Katrine Greis-Rosenthal) og deres 12-årige søn Søren beordres til at huse 500 tyske flygtninge. Det tyske militær har dog ikke tænkt sig at bidrage med lægehjælp og lader det være op til den danske familie at tage sig af de mange flygtninge.

Ægteparret skal nu beslutte om de skal hjælpe de mange flygtninge og dermed gå imod stemningen fra det danske folk og modstandsbevægelsen, eller om de skal hjælpe de mange tyskere med risiko for at miste alt.

Midt i konflikten, begynder deres søn at hjælpe modstandsbevægelsen, hvilket presser ægteparret yderligere. De tvinges til et tage et valg, der ligegyldigt udfaldet vil ændre deres liv for altid.

‘Når befrielsen kommer’ er filmet on location på Ryslinge Højskole, hvor der i 1945 blev oprette en interneringslejr for civile tyske flygtninge.

Første film i den nye sæson af Biografklub Danmark

Ugens Film

PR-Foto

Elementært

Dette nye fantasifulde Pixar-eventyr ‘Elementært’ (Elemental) følger Ember og Wade, som bor i en by, hvor alle elementer – ild, vand, land og luft – lever sammen. Ember er en sej ildsjæl, mens Wade er en stille og rolig fyr, der bare følger med strømmen.

‘Elementært’ er instrueret af manden bag Den gode dinosaur.

Ugens Film

PR-Foto

Oppenheimer

Det historiske drama ‘Oppenheimer’ er en film om den amerikanske fysiker J. Robert Oppenheimer, som står bag opfindelsen af atombomben.

Filmen er baseret på den Pulitzer Pris-vindene “American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer” af Kai Bird og Martin J. Sherwin.

‘Oppenheimer’ er skrevet og instrueret af Christopher Nolan, som senest lavede filmen Tenet og tidligere har lavet film om Anden Verdenskrig med Dunkirk.

Ugens Film

PR-Foto

Baby-bio – Barbie – Den 6. september kl. 10.00

Så starter den nye sæson med Baby-bio, vi glæder os til at se rigtig mange nybagte forældre med deres babyer.

Filmen ‘Barbie’ er en live-action film baseret på dukken fra Mattel.

At bo i Barbie Land betyder, at man på alle måder er perfekt på et perfekt sted. Medmindre man går rundt med en eksistentiel krise. Eller er en Ken.

Det ikoniske dukke-par Barbie og Ken spilles af Margot Robbie og Ryan Gosling.

‘Barbie’ instrueres af den Oscar-nominerede Greta Gerwig (Little WomenLady Bird), der også skriver manuskript i samarbejde med sin mand, filmskaberen Noah Baumbach (Marriage Story).

Pris 75 kr. incl. billet, kaffe/te og ½ rundstykke

Ugens Film

PR-Foto

OBS – OBS – Senior-bio

Så starter den nye sæson af Senior-bio, første gang er den 14. september kl. 15.00, hvor vi viser ”Når befrielsen kommer”. Vi glæder os til at se rigtig mange til en hyggelige eftermiddag.

Prisen er 75 kr. inkl. billet, kaffe/te og kage

Ugens Film

PR-Foto

 

Ugens Film