Fra Rocker til præst

Fra rocker til præstMartin Bentsen - Foto: Ole Noermark Larsen

Fyldt af vrede og aggressioner, omsorgssvigt, stofmisbrug, kriminel løbebane med blandt andet medlemskab af rockergruppen Bandidos prægede de første ca. 30 år af Martin Bentsens liv.

Han fik sin første fængselsdom som 15 årig og nåede sammenlagt at sidde i fængsel i 13 år. Han har oplevet sig opgivet af alle: mormor afleverede ham på institution som 10 årig,  psykologer skrev at han var uden for pædagogisk rækkevidde og  psykiatere opgav terapeutisk behandling. Sågar Bandidos lagde ham på is på grund af hans voldelige adfærd. Selv opgav han også at få vendt sit liv til noget andet og bedre.

Efter et meget voldsomt overfald på en medfange blev han sat i isolationsfængsel. Her begyndte han at læse i Bibelen, og det blev et vendepunkt for Martin. Da han kom ud af fængslet, begyndte han vejen mod at læse teologi, og i dag er han præst i Herning Oasekirke.

I forbindelse med Trekantområdets/Grindsted Festuge kommer Martin Bentsen til Grindsted fredag den 1. september kl. 19, hvor han i Kronen, Solvej 1 vil fortælle sin hudløs ærlige livshistorie. Martin Bentsen vil fortælle om den lange og hårde kamp, som det var at finde ud af egne følelser og få stablet et helt nyt liv og identitet op fra bunden. Og hvordan det var at møde en nåde og tilgivelse, som han ikke vidste fandtes. Kom og hør en spændende fortælling om at være i mørket og blive sat fri. Fri til at tro og leve.

Alle er velkommen.

Der er gratis entre og gratis café efter foredraget.”