Billund Rotary Klub bød velkommen til Garner Ghering

Billund Rotary KlubPå billedet ses fra venstre: Cecilie netop hjemkommet fra Frankrig, Ida bosiddende i Brasilien med mange nye spændende indtryk og Garner netop ankommet t il Billund, Danmark. - Foto: Erik Noer

Billund Rotary Klub bød tirsdag aften officielt velkommen til Garner Ghering fra New Jersey, USA. Garner er klubbens nye udvekslingsstudent. I det kommende år gå r 17 årige Garner i 1. G på Grindsted Gymnasium.

Han glæder sig meget til at opleve Danmark og lære både sprog og kultur at kende. Hjemme i USA var Garner leder af en større spejdertrup på 45 medlemmer og sørgede for at de havde mange gode oplevelser. Garner interesserer sig tillige meget for biler og har allerede været med ude til veteranbiltræf.

ROTARY mødet tirsdag handlede om ungdomsudveksling og vi hørte om oplevelser og forventninger fra tre af vore studenter, Cecilie som var i Frankrig sidste år, Ida som er i Brasilien (på vid eo) og Garner som netop er ankommet. Fantastiske oplevelser og store forventninger prægede indlæggene fra alle tre.

Billund Rotary Klub er et netværk af engagerede mennesker der vedkender sig et humanitært ansvar såvel lokalt som internationalt med fokus på ungdomsudveksling, international læring, kulturel udveksling og udvikling af kulturen i Billund.

 

Lige nu udlodder Billund Rotary Klub 2 stk. ultra korte lederuddannelser til unge mennesker under 30 år, som ønsker at gøre en forskel i denne brogede verden. Kontakt gerne klubben
på www.billundrotaryklub.dk , hvis du kender en eller selv er interesseret