Laila Keller fejrer den 8. september sit 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Laila KellerLaila Keller - Foto: LEGO

Laila Keller, Billund, fejrer fredag den 8. september 2023, 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

 

Laila Keller blev i 1997 ansat som pakkeoperatør i pakkeriet på Højmarksvej.

Her var hun med til at producerer æsker til butikkerne. I år 2000 blev hun overflyttet til sortimentspak hvor hendes arbejdsopgaver bestod i at være med til at passe lageret. Indimellem var hun også med på pakkelinierne, såfremt der opstod et behov for dette.

 

Efter nogle år ville Laila prøve nye kræfter og søgte derfor job i Bearbejdningsområdet på Højmarksvej.

Her passede hun igen lager og var også ude og passe maskiner der producerede minifigurer o.a. I 2011 tog Laila uddannelsen som lokal træner. Denne uddannelse brugte hun til at lære nye kollegaer op, både i Danmark men også kollegaerne i Kladno i Tjekkiet og Mexico, som fik kyndig vejledning om hvordan maskinerne skulle betjenes.

 

Kornmarkens støberi

I 2014 blev Laila overflyttet til Kormarkens støberi og her var hun med til at støbe mange forskellige emner til videre distribution i produktionen. I 2017 kom hun med i et projekt der udviklede minifigurer til de nye Friends æsker, og her var hun indtil 2021, hvor hun blev overflyttet til virksomhedens ATE afdeling. I denne afdeling er hun forsat i dag og er med i en masse spændende ad Hoc opgaver.

 

Bankospil mv.

Lailas fritid går med bankospil, gåture og en masse socialt samvær med gode venner, kollegaer og selvfølgelig hendes skønne familie. Familien består af hendes mand, 3 børn (alle drenge) 1 svigerdatter og hendes 2 højtelskede børnebørn

 

Kollegaerne i ATE fortæller, at Laila er en skøn kollega at arbejde sammen med, hun kommer altid på arbejde med smil og godt humør og er helt klart en kollega man kan stole på. Hun er punktlig og er også med på at det skal være sjovt at gå på arbejde.