Stefan Kelstrup er ny skolechef i Billund Kommune

Stefan Kelstrup er ny skolechefStefan Kelstrup - Foto: Ole Sejer

Stefan Kelstrup er ny skolechef i Billlund Kommune pr. 1. oktober 2023. Stefan er 44-år gammel og har de seneste 2.5 år fungeret som dristriksskoleleder i Fredericia.

Stefan Kelstrup kommer med otte års ledererfaring indenfor skoleområdet som souschef, skoleleder og distriktsskoleleder, som har givet ham et bredt kendskab til det kommunale forvaltningsarbejde. Han har desuden opnået diplom- og en master i offentlig ledelse.

De seneste 2,5 år har han fungeret som distriktsskoleleder på Kirstinebjergskolen i Fredericia, hvor han har ledet en skole med fire afdelinger og fire ledelsesteams med i alt 10 ledere. Tidligere har han været souschef og skoleleder på Spurvelundskolen og skoleleder på Kroggårdsskolen – Begge i Odense Kommune – i tilsammen seks år.

Nu skal han i stedet varetage rollen som skolechef i Billund Kommune, hvor det glæder direktør for børn, unge og arbejdsmarked, Anders Lundsgaard, at have tiltrukket en så stærk kandidat.

”Med vores vision om at være Børnenes Hovedstad, har vi brug for en ambitiøs skolechef, som vil stå i spidsen for blandt andet en dyb implementering af Playful Learning på skoleområdet. Med Stefan Kelstrups imponerende erfaring og dedikation er vi ikke i tvivl om, at han er den, der kan løfte opgaven,” siger direktøren for børn, unge og arbejdsmarked.

Stefan Kelstrup starter i sin nye stilling 1. oktober og ser med stor begejstring frem til at komme i gang.

”Jeg betragter stillingen som en enestående chance, og jeg medbringer mit engagement, min passion for folkeskolen og børne-ungeområdet samt mine ledelseskompetencer. Hertil et ønske om at sætte et positivt fingeraftryk på den kommune, jeg er borger i,” fortæller han.

Stefan Kelstrup er privat gift med Kirsten, der arbejder som intensivsygeplejerske. Sammen har de fire børn i alderen 9-19 år. Familien flyttede til Billund i august 2022, som del af et generationsskifte på familiens gård.