Over 500 deltog i Stafet For Livet i Billund Kommune

Foto: René Lind Gammelmark

Stafet For Livet i Billund Kommune startede kl. 11 lørdag formiddag. På det tidspunkt var der tilmeldt 503 personer fordelt på 18 hold.

Niels Pedersen fra styregruppen var særdeles godt tilfreds med det store antal deltagere i Stafetten. Kl. 15.32 var antallet af tilmeldte 519 personer.

 

Startede for 10 år siden

Da stafetten startede for 10 år siden – i 2013 var der et informationsmøde i MAGION i Grindsted. Her kom der en konsulent fra Kræftens Bekæmpelse der skulle fortælle om noget der hed Stafet for Livet.  Jeg tror faktisk ikke at nogen af os der mødte op vidste noget som helst om Stafet for Livet siger Niels Pedersen. Men da vi gik hjem vidste vi noget om det, og havde taget beslutningen om at det skulle vi også have i Billund Kommune.

 

650 deltagere i 2014

Lidt af omveje – så landede det her i Filskov, hvor vi havde stafet første gang i 2014 konstateret Niels Pedersen. Konsulenten vurderede at nu hvor Stafet For Livet i Billund Kommune er helt nye, så hvis i bliver 200 så har i gjort det godt. Vi blev 650 fortæller Niels Pedersen – så det gik faktisk rigtig godt, og vi kan ikke forstå at vi skal holde stafet for 10. gang i år, men det skal vi altså 

 

Var meget spændte på hvordan det skulle gå

Vi har været utroligt spændte på i hele styregruppen, hvordan det kom til at spænde af. Den seneste måned har vi nok mest holdt øje med vejrudsigterne, for den seneste tid har det regnet lidt for meget. Som der ser ud i dag og i morgen, så skulle der ikke komme regn, så det skal nok blive godt mener Niels Pedersen.

 

Fighterrunde

Efter Niels Pedersen havde budt velkommen var det tid til at Henriette Wiebel der er stafet ambassadør holdt tale for de mange fremmødte.

LEGOLAND Billund Garden gik foran de 59 fightere, da de tog fighterrunden og skød stafetten 2023 i gang. Allerforrest var der en gul Fiat bil, ført af Finn fra Blåhøj.

Da de 59 fightere var kommet rundt, var det tid til at slippe ballonerne løs, og herefter gik stafetten i gang.

 

Stafetten slutter kl. 11 søndag den 3. september 2023

 

Læs mere om programmet for Stafet For Livet 2023 på hjemmesiden

Klik på billederne i galleriet under videoen for at se dem i stor størrelse (kun pc)