Die Herren gav den gas i Festugeteltet

Die Herren gav den gas i FestugeteltetFoto: René Lind Gammelmark

Die Herren gav den gas i Festugeteltet da de lørdag aften kl. 20.00 gav koncert.

Der var stillet borde og stole op udenfor festugeteltet, og da Die Herren gik i gang med at spille opfordrede de de fremmødte til at trække ind i teltet, helt frem foran scenen – for det var en stående koncert.  Nogen gik indenfor, mens andre blev siddende udenfor.  Der var også godt gang i salget af drikkevarer og det var tydeligt at folk hyggede sig.

Det var Grindsted Musikforening der med støtte fra Sydbank i Grindsted inviterede på gratiskoncert med U2 kopibandet der før har gæstet Grindsted i 2013 i MAGION og i 2015 i Vestermarkskirken med stor succes. De har også holdt drive-in koncert på Travbanen i Billund i 2020 hvor der var 84 biler med passagerer der hørte koncerten under Corona. Die Herren er et dansk U2 kopiband der er startet 1. marts 1991.

 

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse (kun pc)