Ældre Sagen i Grindsted er bekymrede for en eventuel lukning af Mødestedet

MødestedetArkivfoto: René Lind Gammelmark

Ældre Sagen i Grindsted er bekymrede for en eventuel lukning af Mødestedet i Grindsted.

Formanden for Ældre Sagen i Grindsted, Vagn Sørensen fortæller at i forbindelse med diverse avisartikler om besparelser på ældreområdet, hvor der er peget på mulige llukninger af plejehjem mv, så vil det være katastrofalt for de ældre hvis Mødestedet lukker.

Mødestedet ligger centralt placeret i Grindsted og er ikke kun et plejehjem. Det fungerer samtidig som det Aktivitets/Medborgerhus Billund Kommune stiller til rådhighed for byens foreninger og borgere. Det er vi alle taknemmelige for, huset bliver dagligt brugt flittigt af rigtig mange foreninger, og er på den måde til daglig glæde for rigtig mange borgere fortæller Vagn Sørensen.

 

Ældre Sagen bruger Mødestedet meget

I Ældre Sagen har vi megen glæde af faciliteterne på Mødestedet, hvor vi hver mandag har Stole Motion, tirsdag Hold Motion og onsdag hhv. Fitness Hold samt Strik og Hygge. Adskillige eftermiddage og søndage har Ældre Sagen tilbud til medlemmerne om foredrag, musik arrangementer, julefrokost  m.m. udtaler Vagn Sørensen.

Derudover afholdes mange aktiviteter om aftenen såsom Suppeaftener, Danmark Spiser Sammen og meget mere. Vagn Sørensen fortæller at Ældre Sagen har meget brug for lokalerne på Mødestedet, hvor man samlet kan være op til 150 personer. Han pointerer at det jo er et ekstra plus at lokalerne ligger centralt i Grindsted.

 

Er før blevet reduceret i faciliteterne

Ældre Sagen i Grindsted har før oplevet en reducering af faciliteterne på Mødestedet – det er sket et par gange fortæller Vagn Sørensen. Sidste gang var da man inddrog første sal på Mødestedet, og her blev Ældre Sagen lovet, at der ikke ville blive reduceret yderligere, og at de altid fremover ville kunne bruge de to sale, samt køkkenet. 

Fra Ældre Sagen vil man gerne minde om det løfte , og samtidig håbe at Politikerne her holder ord slutter Vagn Sørensen.