Danske Seniorer i Grindsted får besøg af Henning Vad, det syngende postbud.

Danske Seniorer i Grindsted starter efterårssæsonen på Mødestedet den 6. september, hvor vi får besøg af Henning Vad, det syngende postbud, som er kendt fra TV.

Henning Vad har sunget, lige siden han var lille. Han kunne simpelthen ikke lade være.

Henning har været landpost i 35 år, de sidste 25 år langs Mariager fjord, men efter sin tv-optræden blev postbuddet fra Asferg showman og livet og hverdagen er ikke længere den samme.

Den daglige tjans med postomdeling i det østjyske blev skiftet ud med mikrofonen, og Henning kan i dag leve af sin musik og på den måde glæde en masse mennesker over hele landet, med sin lune facon og flotte sangstemme. Uanset om det er Poul Bundgaard eller Otto Brandenburg, Dorthe Kollo, Kandis osv. så klarer Henning det.

I dag optræder Henning Vad over hele landet med sin glade dansktopmusik og sin flotte røde postjakke. Han er kendt for at optræde med et glimt i øjet, masser af lune – og en dameparyk når han synger sit glansnummer skriver Danske Seniorer til Netavisen Grindsted.