Dennis Lauridsen har købt Lars Mølgaard Christensen’s del af LD Udlejning

LD UdlejningDennis Lauridsen - Foto: René Lind Gammelmark

Dennis Lauridsen har pr. 1. juli 2023 købt Lars Mølgaard Christensen’s halvdel af firmaet LD Udlejning i Sdr.Omme.

De to startede virksomheden den 10. december 2018.   Deres samarbejde startede endnu tidligere, idet de har solgt fyrværkeri sammen i mange år.

 

LD UDlejning

Dennis Lauridsen – Foto: René Lind Gammelmark

Udlejning af lejligheder

Vi kom på ideen med den gamle bankbygning her i Sdr.Omme fordi vi fik en henvendelse fra en der manglede nogle kontorlokaler hvilket førte til at vi kom i kontakt med ejerne af Hovedgaden 15. Bygningen trængte meget hårdt til en kærlig hånd, da der ikke var blevet vedligeholdt noget særligt på den de seneste år. Lars og Dennis blev derfor enige med ejerne fra Herning om at købe bygningen.   Det tog omtrent to år at få bygningen renoveret så den nu står knivskarp og tidssvarende.

Der er 7 lejligheder og 2 erhvervslejemål. Der hvor der tidligere var Frisør skal der laves lejlighed, mens der i kælderlokalet skal laves et nyt erhvervslejemål. Det er noget jeg snart skal i gang med fortæller Dennis Lauridsen.

Lars er tømrermester og er har derfor meget nemmere ved at gennemskue det rent praktiske ved byggeri, mens min stærke side er det tekniske og el tekniske. Derfor har vi også været gode til at supplere hinanden i byggeprocessen.

Vi købte 3 andre udlejningsbygninger af en anden som gerne ville af med dem, så derfor er der nu 4 bygninger i alt, hvor jeg skal være vicevært, udlejer og meget mere på fortæller Dennis Lauridsen.

Udlejningsbygningerne er Hovedgaden 15 (5 lejemål ud over Dennis og Lars’s lejligheder), Hovedgaden 43 (4 lejemål), Hovedgaden 47  (3 lejemål)og  Hovedgaden 2 (6 lejemål)

 

Udlejning af maskiner

Da vi i forbindelse med vores byggeprojekter havde brug for forskellige maskiner, og Peter Hansen havde solgt Sdr.Omme Lift & Maskinudlejning, købte vi en lift. I takt med at vi selv skulle bruge forskellige maskiner havde vi jo efterhånden flere forskellige maskiner, og med tiden købte vi endnu flere maskiner.

Min fremtidsvision er at fortsætte med at hjælpe kunderne, med fleksible åbningstider / afhentningstider i forbindelse med maskinudlejningen. Man kan komme om aftenen, få en kode til porten så man kan komme og hente og aflevere når det passer til mine kunder. Vi prøver på at være meget fleksible.

Blandt udlejningsmaskinerne er der flisehugger, brændekløver, affugter, fejemaskine, gulvvasker, mosfjerner, havefræser,  fliserensere mv. Der er også hoppeborge, fadølsanlæg, ølvogn, slushice anlæg, trailere mv. Jeg har lige fået en helt ny minilæsser, og vi har en minigraver, en saks lift og 4 Omme lifte.

jeg overvejer om jeg skal tage lastbilkørekortet, for det kræver det hvis jeg skal have en større lift over 3500 kg.

 

Dennis overtog Lars’s del af LD Udlejning 1. juli 2023

Vi var blevet enige om at det var bedst at der kun var en ejer af LD Udlejning, og det blev mig der skulle køre det videre fortæller Dennis Lauridsen, der fortæller at han og Lars stadig er rigtig gode venner og stadig er naboer. Vi ville bare noget forskelligt og nu var tiden inde til at gå hver for sig. Lars har altid sagt at han gerne ville gå på pension når han blev morfar – så det kan være at han vil trappe ned for aktiviteterne på denne måde.

 

DL Sikring

Ud over LD Udlejning har Dennis Lauridsen også DL Sikring som er Verisure partner.  Han startede i april 2013 med DL Sikring. Dennis er udlært elektriker og har efterfølgende taget El-installatør uddannelsen. På den måde kan han tilbyde forskellige ting i forbindelse med tilslutning af de forskellige alarmanlæg fra Verisure.

 

Kører service på Verisure alarmanlæg i et meget stort område

Dennis har 14 mand ansat lige i øjeblikket, og vi har været oppe på 18 fortæller Dennis Lauridsen. Han kunne sagtens bruge et par nye medarbejdere, så hvis du er uddannet elektriker og kunne tænke dig at komme til at arbejde med alarm hører Dennis meget gerne fra dig på tlf. 28 78 12 40

 

Du kan læse mere om LD Udlejning på hjemmesiden