Damesalonen i Billund slår igen dørene op

DamesalonenPR-Foto: Grene Sogn

Efteråret er kommet, og Damesalonen inviterer igen indenfor, nu i de lyse og nyrenoverede lokaler ved Billund Kirke

Grene Menighedsråd inviterer igen alle damer uanset alder til frokost i Damesalonen. Efter renoveringen af Billund Kirke er arrangementet rykket ind i de nye lyse lokaler, hvor der er god plads til at mødes.

”Damesalonen er en tilbagevendende begivenhed. Vi mødes cirka en gang i måneden over en god frokost, og snakken går om løst og fast. Her er der tid til at snakke om alt det, der rør sig og fylder lige netop den dag.

 

Første gang i denne sæson er den 11. september” fortæller Inger Kruse, medlem af Menighedsrådets Aktivitetsudvalg.

”Vi mødes kl. 12 i Menighedssalen, og så hygger vi et par timer. Selve frokosten og den efterfølgende kaffe koster kun 60 kr. Det eneste, man skal huske, er at tilmelde sig senest 5 dage før, så vi har mad og eftermiddagskaffe til alle.

Vi i udvalget, Jytte Lauersen, Kirsten Olsen, Connie Madsen og Helga Christensen og jeg, glæder os alle til at byde indenfor i Damesalonen,” slutter Inger i en pressemeddelelse.

 

Tilmelding og mere information

Det er muligt at finde mere information om Damesalonen på grenesogn.dk i ”Kalender” samt under ”Aktiviteter.”