Heike har åbnet sin egen zoneterapiklinik i Sundhedshuset

Heike Pöhner - PR-Foto

Heike Pöhner er startet som Zoneterapeut i Sundhedshuset i Grindsted.

 

Flyttede for 16 år siden til Danmark

Heike og hendes mand flyttede for 16 år siden til Brande sammen med deres to nu næsten voksne børn. De boede i Berlin hvor Heikes mand arbejdede for Siemens, men da han fik tilbudt arbejde i Brande flyttede familien fra Berlin. 

Heike er 54 år gammel, født og opvokset i Berlin. 

 

Uddannet Farmaceut og bioanalytiker

Da Heike flyttede til Danmark fik hun arbejde på Brande Apotek. Samtidig med at hun arbejdede der, gik hun på sprogskole hvor hun lærte dansk. Hun ville have at kollegerne på apoteket talte dansk til hende, for på den måde så kunne hun jo lære dansk hurtigere.   Efter et halvt år på apoteket, kom hun ud og stå ved skrankerne hvor kunderne blev betjent. Hun husker tydeligt, at det ikke altid er lige let at forstå hvad en midtjyde siger, og der var da også en gang imellem at hun måtte have hjælp fra en kollega indtil hun fik lært de midtjyske gloser.

Efter nogle år på Brande Apotek gik turen til Give, hvor hun arbejdede som Farmaceut og Souschef på apoteket. Efter noget tid på Give Apotek, gik turen videre til Herning Løveapotek hvor hun arbejdede i fem år. 

 

Veterinærmedicin og Zoneterapi

Hun ville gerne prøve noget lidt andet, og det blev som farmaceut i en afdeling for Veterinærmedicin. Veterinærafdelingen 3S Vet forsyner landmænd med medicin bl.a. til deres kvæg og svin.  Det var i det job Heike stiftede bekendtskab med zoneterapi første gang. For der var en firmaordning hvor man med tilskud fra arbejdsgiveren kunne få massage, og det var jo dejligt når man sad så meget ved en skærm at få masseret skuldre og nakke.  En af dem der gav massage fortalte om zoneterapi og tilbød det. Heike blev lidt nysgerrig. Det endte med at jeg prøvede at få zoneterapi og det var lige sagen, så det blev det foretrak fortæller Heike. 

Heike fik lyst til selv at tage uddannelsen som Zoneterapeut som tager ca. 2  år på aftenskole. Heike tog uddannelsen i Kolding. Mens hun tog uddannelsen gik hun lidt ned i tid, for at der var tid til det hele. Der skulle blandt andet trænes, så Heike startede md at behandle venner, naboer og bekendte.  Her i sommers blev Heike så færdig med uddannelsen, og kan nu kalde sig for RAB (Registreret Alternativ Behandler i zoneterapi).

 

Iris analyse

Heike vil i gang med nogle efteruddannelseskurser der løber over to weekender her i efteråret. Hun vil nemlig lære at lave Iris-analyser.  Iris er i øjet, og en analyse kan afsløre ubalance og svagheder i kroppen – som så kan bruges som diagnoseværktøj til en endnu mere og effektiv og tilrettelagt zoneterapibehandling. På den måde kan man give præventiv behandling og hurtigt få ubalancer ud af kroppen.

 

Grindsted og Billund Apoteker

Heike skiftede jobbet som Kvalitetsansvarlig og farmaceut i Veterinærafdelingen 3S Vet ud med et job som Farmaceut på Grindsted og Billund Apotek hvor hun arbejder 30 timer om ugen. Det var også her hun hørte om Sundhedshuset som apoteker Lene Brandstrup ejer.  Efter noget snak blev vi enige om at jeg skulle leje mig ind i Sundhedshuset hvor der også er et par andre behandlere der har lokaler. Det er jo dejlig tæt på mit arbejde på apoteket i Grindsted, så nogen gange kan jeg jo lige gå fra apoteket til Sundhedshuset når jeg har fri, for at give et par behandlinger. Det vil fortrinsvis være mandag og tirsdag aften , og torsdag hele dagen og fredag efter aftale, for der skal jo også være plads til familien.

 

Fremtidsplaner

Heike vil gerne se hvordan tingene udvikler sig i klinikken, og kunne måske godt tænke sig at gå lidt ned i tid på apoteket hvis der kommer folk nok i hendes Zoneterapiklinik. Hun vil ikke arbejde fuldtid med Zoneterapi, for hun er også rigtig glad for apoteker jobbet, som hun ikke kunne forestille sig at stoppe med. 

PR-Foto

Fællesskab i Sundhedshuset

I Sundhedshuset er der ud over Heike også to andre behandlere. Elisabeth er Fodplejer, og Lene der er Psykoterapeut.

 

Åbent Hus med konkurrence

I forbindelse med at Heike nu har startet sin egen Zoneterapiklinik, holder de tre behandlere et åbent hus arrangement, så interesserede kan komme og få noget at vide om hvilke behandlinger de forskellige behandlere kan tilbyde folk.

Det kommer til at foregå den 16. september fra kl. 12 til 16, hvor Heikes Zoneklinik, Din Fodplejer og Samtaleterapi holder åbent hus i Sundshuset på Solvej 4 i Grindsted.

Til åbent hus arrangementet har de tre behandlere en lille konkurrence, hvor man kan vinde en gratis behandling.  Der bliver trukket 3 vindere ud sidst på dagen. Vinderne får besked pr. SMS.

Man skriver sig på en lille seddel med navn, mobiltelefonnummer og hvilken type behandling man godt kunne tænke sig at prøve.