Lynghedeskolen afdeling Søndres 8. årgang på besøg på Christiansborg

Lynghedeskolen afdeling Søndres 8. årgang på besøg på ChristiansborgLynghedeskolens afd. Sønders 8. årgang var på besøg på Christiansborg - Foto: Privatfoto

Lynghedeskolen afdeling Søndres 8. årgang på besøg på Christiansborg

Onsdag den 6. september havde de to lokale folketingsmedlemmer Kris Jensen Skriver og Anni Mathiesen besøg hjemmefra på Christiansborg.

I forbindelse med en lejrtur var 8. årgang fra Lynghedeskolen afdeling Søndre nemlig forbi til en rundvisning skriver de to politikere i en pressemeddelelse.

Årgangen blev rundvist klassevist, hvor man både fik set Folketingssalen, statsministerportrætterne, Vandrehallen, Grundloven og mange andre ting, inden turen blev afsluttet i Socialdemokratiets gruppeværelse, hvor det blev til en snak om, hvordan man arbejder som lokal valgt medlem af Folketinget og mange andre ting. Der blev også blandt andet stillet spørgsmål om, hvordan man bliver aktiv i politik, så det blev til en god dialog om mange forskellige ting.

 

Anni og Kris udtaler i forbindelse med besøget:

”Det er altid en fornøjelse at få besøg hjemmefra, og vi nød at vise en glad flok unge mennesker rundt og fortælle om demokratiet. Vi synes, det er vigtigt at vise, fortælle og få en dialog med de unge om vores demokrati”.

 

Afslutningsvis supplerer Kris:

”For mig var det en særlig rundvisning, da jeg har haft otte rigtigt gode år som lærer på skolen, før jeg kom i Folketinget. Det var dejligt at byde tidligere elever og kolleger velkommen og vise, hvor jeg nu har min daglige gang”.