Høstfest i Billund Kirke – med familiegudstjeneste den 17. september

familiegudstjenesteBillund Kirke - Foto: René Lind Gammelmark

Alle er velkomne, når Billund Kirke inviterer til familiegudstjeneste, hvor årets høst skal fejres

Søndag den 17. september kl. 10.30 er der høstgudstjeneste for alle børnefamilier og andre interesserede.

Som noget nyt vil det være en familiegudstjeneste, hvor også Billund Kantori deltager.

 

Lidt med fra haven

”Vi opfordrer til, at de, som har lyst, tager noget med fra haven som ”høst-offer.” Det kunne eksempelvis være en pose æbler eller kartofler, en smuk hjemmeplukket buket fra haven eller grøftekanten eller noget helt andet,” fortæller Hanne Kobbelgaard, sognepræst ved Billund Kirke. De mange ”høst-offergaver” vil spille en central rolle senere på dagen.

 

Fællesspisning

Efter gudstjenesten er der fællesspisning for alle, som tilmelder sig denne del af arrangementet. Det koster 50 kr. pr. voksen, men er gratis for børn. Udover frokost vil der også være amerikansk lotteri. Præmierne er de mange ”høst-offergaver,” som deltagerne har medbragt til familiegudstjenesten. Man er selvfølgelig også velkommen til kun at tage del i selve familiegudstjenesten.

 

Tilmelding

Der er tilmelding til fællesspisning, så der er mad til alle. Tilmelding skal ske til kordegn Gitte Jørgensen (76 76 76 00/ gij@km.dk ) eller på hjemmesiden grenesogn.dk under arrangementer. Tilmelding skal ske senest onsdag den 13. september. Vi glæder os til en hyggelig dag med høsten og efteråret i fokus skriver Grene Sogn i en pressemeddelelse.

Se mere på grenesogn.dk