Ugens Film Uge 37/2023 i Grindsted Kino

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film uge 37/2023 i Grindsted Kino er filmene Anden Akt, Når befrielsen kommer, Teenage Mutant Ninja Turtles og Book Club 2

 

Anden Akt – Spiller: 11. – 15.  september samt eftermiddagsbio den 12. september kl. 14.00

Filmen ‘Anden akt’ er et svensk komedie-drama med Lena Olin og Rolf Lassgård. 

Livet som nyligt pensionist kunne være bedre for Eva. Hendes eksmand flytter ind på den anden side af gaden med sin nye kone, og Evas søn virker uforklarligt træt af sin mors forkælelse og vil have mere tid på egen hånd, uden hendes overbeskyttende hjælp. Hvad vil Eva gøre med hele tiden? 

Eva har lige sagt sit job op på hospitalet. Men hun tager glad et bijob, da den excentriske teaterdiva Harald Skoog har brug for hjælp med genoptræning i sit eget hjem. 

Det, der begynder som en katastrofe, vokser til varmt venskab, spirende livsglæde og til et håb om, at livet ikke er forbi. Faktisk er det måske ikke engang startet.

PR-Foto

Senior-bio – Når befrielsen kommer – Spiller: 14. sptember kl. 15.00

Når befrielsen kommer’, som er inspireret af virkelige hændelser, foregår i tiden op til 2. verdenskrigs afslutning og månederne efter.

Forstanderfamilien bestående af ægteparret Jacob (Pilou Asbæk) og Lis (Katrine Greis-Rosenthal) og deres 12-årige søn Søren beordres til at huse 500 tyske flygtninge. Det tyske militær har dog ikke tænkt sig at bidrage med lægehjælp og lader det være op til den danske familie at tage sig af de mange flygtninge.

Ægteparret skal nu beslutte om de skal hjælpe de mange flygtninge og dermed gå imod stemningen fra det danske folk og modstandsbevægelsen, eller om de skal hjælpe de mange tyskere med risiko for at miste alt.

Midt i konflikten, begynder deres søn at hjælpe modstandsbevægelsen, hvilket presser ægteparret yderligere. De tvinges til et tage et valg, der ligegyldigt udfaldet vil ændre deres liv for altid.

‘Når befrielsen kommer’ er filmet on location på Ryslinge Højskole, hvor der i 1945 blev oprette en interneringslejr for civile tyske flygtninge.

Ugens Film

PR-Foto

Teenage Mutant Ninja Turtles – Spiller:  9. – 10.  september

Animationsfilmen ‘Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem’ handler om ninja-padderne Leonardo, Raphael, Michelangelo og Donatello.

De fire Turtle-brødre har levet en beskyttet tilværelse i New Yorks kloakker uden kontakt til menneskene over dem. Det bliver der vendt op og ned på nu.  Deres nye ven April O’Neil hjælper dem i kampen mod et mystisk forbrydelsessyndikat. Men det bliver sværere end som så, for en mutanthær er i lige i hælene på dem.

Ugens Film

PR-Foto

Book Club 2 – Spiller: 16. – 17. september

Filmen ‘Book Club 2: The Next Chapter’ er opfølgeren til Book Club fra 2018, som handlede om fire modne kvinder, der begyndte at læse E.L. James’ erotiske bestseller ‘Fifty Shades of Grey’ i deres månedlige bogklub.

Bill Holderman sidder igen i instruktørstolen, mens Jane Fonda, Diane Keaton, Mary Steenburgen og Candice Bergen også vender tilbage foran kameraet i rollerne som de fire veninder Vivian, Diane, Carol og Sharon, der denne gang rejser til Italien sammen. 

PR-Foto

 

 

 

Ugens Film