We Care afholder Velgørenheds bankospil i Vestermarkskirken

Velgørenheds bankospilFoto: René Lind Gammelmark

Mandag den 25. september 20234 afholdes et stort velgørenheds bankospil til fordel for Støtteforeningen WeCare. 

Støtteforeningen har et mål om at kunne uddele mindst 100 julekasser i 2023, og meget gerne mange flere, med julehjælp til trængte familie, der står i en stram økonomisk situation i Billund Kommune. Energikrisen og inflationen har øget behovet for at hjælpe og støtte i år.

Vi har fået lov at låne lokalerne i Vestermarkskirken, Nymarksvej 3, 7200 Grindsted skriver formanden for Støtteforeningen WeCare Charley Stephansen i en pressemeddelelse.

Bankospillet starter kl. 19.30 og dørene åbnes kl. 17.30, hvor der er mulighed for køb af bankoplader og amerikansk lotteri. I pausen er der ligeledes mulighed for køb af kaffe/sodavand og chokolade.

Vi er meget taknemmelige for at vores lokale politikere Birthe Nielsen (S) og Robert Terkelsen (V) Annette Lundgaard (regionsrådet V) og Majbritt Rasmussen (V) har lovet, at være med denne aften. Birthe, Annette og Majbritt uddeler gevinster og Robert er opråber. På den måde støtter lokalpolitikerne også op om Støtteforeningen WeCares arbejde. Vi håber flere politikere kan og vil deltage skriver Charley Stephansen.

 Der er mange fine gevinster og et par hyggelige timer venter på dig og din nabo…