Årets sociale forening bliver hyldet til Frivillig Fredag

Vandrepokalen overrækkes til Årets sociale forening d. 29. september. Foto: Billund Kommune

Årets sociale forening er fundet, og til frivilligfesten den 29. september offentliggør Frivilligrådet vinderen og overrækker vandrepokalen.

Frivilligrådet i Billund Kommune har nu valgt en vinder af Årets sociale forening. Vinderen bliver offentliggjort på Frivillig Fredag, hvor rådet holder en frivilligfest for alle, der yder en indsats i en af de frivillige sociale foreninger i Billund Kommune.

 

Rådet modtog indstillinger på fire forskellige foreninger inden fristen den 20. august.

De fire foreninger er:

  • Røde Kors Grindsted
  • Cafe Jydepotten, Grindsted
  • Natteravnene i Grindsted
  • Headspace Billund

”Alle fire foreninger gør en indsats for medborgere i udsatte positioner, og det er stærke organisationer, der står bag. Det har derfor ikke været en let beslutning at skulle tage. Vandrepokalen kan dog kun uddeles til én forening ad gangen, og vi glæder os til at overrække prisen til årets vinder den 29. september, fortæller formand for Frivilligrådet, Gitte Johansen.

 

Frivilligfest på Frivillig Fredag

Der er mange stærke foreninger i Billund Kommune, der gør en indsats for borgerne – også foreninger, der ikke er blevet indstillet til prisen som Årets sociale forening. For også at takke alle de foreninger og frivillige, der ikke er indstillet i år, inviterer Frivilligrådet til frivilligfest d. 29. september. Festen er for alle de foreninger og frivillige, der gør en social forskel for medborgere i kommunen. Uanset, om man kan komme til festen, vil Frivilligrådet gerne sige mange tak for indsatsen.

 

Fakta:

  • Frivilligrådet overrækker foreningsvandrepokalen til en forening, som har gjort en særlig indsats på det frivillige sociale område i det forgangne år eller over en årrække.
  • Uddelingen af vandrepokalen finder sted til frivilligfesten, der afholdes af Frivilligrådet på Frivillig Fredag den 29. september 2023 i MAGION, Grindsted.
  • Alle frivillige, der yder en indsats i en forening med socialt formål eller lign. er inviteret til at deltage i frivilligfesten.
  • Tilmeldingen sker på billund.dk/frivilligfredag,
  • Frist for tilmelding til festen er d. 20. september 2023.

Frivilligrådet er bindeleddet mellem de frivillige sociale foreninger og Billund Kommune. Rådets formål er at styrke, støtte og udvikle det frivillige sociale arbejde og vilkårene herfor i kommunen, samt være samtalepartner for og inspirere Kommunalbestyrelsen og Voksenudvalget skriver kommunen i en pressemeddelelse.