I morgen spilles der fodboldlandsholdskamp i Billund

fodboldlandsholdskamp i BillundKilde: Billund Kommune

I morgen fredag kl. 11.30 besøger U16-pigelandholdet Billund , når der skal spilles kamp mod Schweiz på Billund Stadion. 

Forud for kampen vil der være en række fodboldaktiviteter for lokale skolebørn med DBU instruktører. Her vil bl.a. 4. og 7. årgang fra BillundSkolen samt 4. årgang fra International School of Billund deltage. I pausen er der straffesparks konkurrence skriver Billund Kommune.
 
Kampen er gratis at overvære og alle er velkomne!
 
Som en del af “velfærdsalliancen” mellem DBU og Billund Kommune, vil en række af DBU’s ungdomslandkampe blive spillet i kommunen. Samarbejdet har til formål at styrke børns og unges interesse for og deltagelse i idræt. Med udgangspunkt i leg, kreativitet og bevægelse har velfærdsalliancen fokus på fodboldevents på tværs, DBU Børneklub og målrettede skole- og foreningsindsatser.