Anni Matthiesen er blevet genvalgt som folketingskandidat i Vejen kredsen

Anni Matthiesen er blevet genvalgt som folketingskandidatAnni Matthiesen og kredsformand Malene Kaisen Nielsen - PR-Foto

Anni Matthiesen er blevet genvalgt som folketingskandidat i Vejen kredsen for Venstre. Det betyder, at Annis navn igen ved næste folketingsvalg, vil være at finde på listen i hele Sydjyllands storkreds.

”Jeg er meget glad for, at min kreds igen har vist mig den tillid at genopstille mig som den lokale kandidat. Jeg har fingeren på pulsen med, hvordan hverdagen ser ud i Sydjylland. Det har jeg, fordi jeg bor i min valgkreds, og kan snakke med borgerne hos købmanden eller til de lokale arrangementer. Jeg håber på at kunne fortsætte arbejdet som kredsens lokale talerør på Christiansborg” udtaler Anni Matthiesen i en pressemeddelelse.

Anni blev første gang valgt til Folketinget i 2011, og sidder i øjeblikket i sin fjerde periode i Folketinget.

Vejen kredsen dækker både Billund og Vejen kommuner.

Anni Matthiesen er blevet genvalgt som folketingskandidat

Anni Matthiesen til opstillingsmødet – PR-Foto.