Grindsted Rotary Klub inviterer til temaaften om ordblindhed

Grindsted Rotary Klub inviterer interesserede til temaaften om ordblindhed mandag den 2. oktober fra kl. 19 til 21.

 

Masser af skjulte kompetencer 

”Hos Grindsted Rotary Klub har vi lagt mærke til de mange gode kompetencer der er skjult hos ordblinde. Dem vil vi gerne vise andre. Det er gratis at deltage, men tilmelding nødvendig da vi kun har 80 pladser fortæller Erik Serup og fortsætter “Vi vil gerne sende stor tak til KG Hansen Fonden, der gør det muligt at sætte fokus på ordblindes styrker” skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Temaaften om ordblindhed foregår i MAGION og er for alle der ønsker at blive lidt klogere på ordblindhed og hvad “ikke ordblinde” kan lære af ordblinde. Borgmester Stephanie Storbank byder velkommen til temaaftenen.

 

Der bliver talt om emnet ordblindhed, men ikke om It-værktøjer og  hjælpemidler. Der vil være fokus på alle de skjulte superkræfter der er hos ordblinde fortæller Erik Serup.

 

Det kan vi lære af ordblinde iværksættere 

Oluf C. Lund fortæller om hvorfor ordblinde har markant mere succes som iværksættere end ”ikke-ordblinde”, og hvad andre kan lære af de ordblinde iværksætteres skjulte og oversete kompetencer.  

Oluf C. Lund er businesscoach for iværksættere og har en baggrund som bankmand.

Oluf C. Lund – PR-Foto


Ha´ en fest med dine fejl 

Sanne og Andreas fra ”Jeg er ordblind-podcast” fortæller om hvordan man kan have en fest med sine fejl som ordblind. De fortæller om hvad det vil sige at være ordblind, hvor det kan påvirkes ens selvværd og selvforståelse.  

 De sprænger alle fordomme luften, fortæller om de sjove oplevelser en misforstået tekst kan give samt at det også har fordele at være ordblind.  

Værterne Sanne og Andreas fra ”Jeg er ordblind-podcast” er begge ordblinde, de fortæller om alt det sjove ordblinde må igennem, der bliver grint, grædt og talt med store bogstaver i Danmarks eneste podcast om ordblindhed.  Se mere på https://www.jegerordblind.dk/

 

 

Tilmelding via:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/rflazu6dlc 

Arrangør: Grindsted Rotary Klub / Hovedsponsor KG Hansen Fonden 

 

Om Grindsted Rotary Klub

Grindsted Rotary Klub er en et erhvervsnetværk, der mødes hver mandag. Se mere på https://www.rotary.dk/clubs/grindsted 

 

Uge 40 er international ordblindeuge, hvor der over hele Danmark er events om ordblindhed.