Maria Ankjær Vissing Svejstrup fejrer den 22. september 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Maria Ankjær Vissing Svejstrup fejrer den 22. september 25-års jubilæum i LEGO KoncernenMaria Ankjær Vissing Svejstrup - Foto: LEGO

Maria Ankjær Vissing Svejstrup fra Stenderup-Krogager fejrer fredag den 22. september 2023 sit 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

 

Vi vil fejre dig Maria, for de 25 år i LEGO Koncernen – hvor du har været stor inspiration for dine kolleger, og hvor du igennem dit daglige arbejde, udmærker dig ved altid at udfordre og udvikle dine evner som plastmager.

 

Vokset op i en LEGO familie

Maria har altid elsket at lege med LEGO klodser og er faktisk vokset op i en LEGO familie: hendes far og søster var allerede en del af LEGO familien inden hendes start, og det var her igennem hendes interesse for LEGO virksomheden opstod. Den 3. august 1998 startede Maria som lærling på Kornmarken fabrikken og blev færdiguddannet plastmager i 2002. I 2015 kom hun til Mold Qualification og har siden spillet en vigtig rolle i at udvikle afdelingen til det den er i dag.

 

Venlig og omsorgsfuld

Maria er et venligt og omsorgsfuldt menneske, der er dygtig til at opfange signaler fra sine kollegaer, specielt hvis der er brug for en fortrolig snak. Ud over daglige opgaver, er hun involveret i arbejdet med lærlinge samt opgaver der involverer kollegaer fra andre afdelinger. Hendes nysgerrighed og ambitioner motiverede hende til at videreuddanne sig inden for sit felt, og i dag er hendes titel plastic-maker specialist: “Jeg synes min uddannelse til plastspecialist var rigtig spændende, og gav nogle nye måder at anskue opgaverne på.”

Inden for MQ er hun især kendt for sit arbejde med materialer, som for eksempel SEBS, og kvalitet. Hun opfordrer jævnligt til nye måder at dele viden på, igennem møder med kolleger. ”Jeg er stolt af at arbejde i LEGO koncernen. Jeg synes, der har været og er mange spændende opgaver hele tiden, både med afprøvning af nye materialer, processer, form typer og udstyr. Jeg synes, jeg har et spændende job, hvor dagene aldrig er ens,” siger Maria.

 

Hobby bager

At arbejde med Maria er en fornøjelse. Hun er et positivt, glad og omfavnende menneske, der spreder glæde omkring sig og er aldrig bange for at give en ekstra hånd med når det kræves. Hun vil rigtig gerne lære nye ting – og er ikke bange for at udfordre, når hun synes, der er en smartere måde at arbejde på. Udover at være en fantastisk kollega, elsker vi også, at hun er en ivrig hobby-bager og husker med glæde dengang, hvor vi skulle være hendes “forsøgskaniner” for de flødeboller, hun praktiserede. Tak, Maria, for at være en helt fantastisk person og en del af vores team i Mold Qualification skriver LEGO.