Ugens Film uge 38/2023 i Grindsted Kino

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film – uge 38 /2023 i Grindsted Kino

Den 18. september har vi en lukket forestilling

 

Book Club 2 – Spiller: 19. september

Filmen ‘Book Club 2: The Next Chapter’ er opfølgeren til Book Club fra 2018, som handlede om fire modne kvinder, der begyndte at læse E.L. James’ erotiske bestseller ‘Fifty Shades of Grey’ i deres månedlige bogklub.

Bill Holderman sidder igen i instruktørstolen, mens Jane Fonda, Diane Keaton, Mary Steenburgen og Candice Bergen også vender tilbage foran kameraet i rollerne som de fire veninder Vivian, Diane, Carol og Sharon, der denne gang rejser til Italien sammen.

PR-Foto

Andre folks børn – Spiller: 20. – 23. september 

Den franske film ‘Andre folks børn’ et et drama om moderskab udenfor de traditionelle biologiske rammer.

Filmen handler om den barnløse lærer, Rachel, der møder den charmerende og fraskilte Ali. Hun forelsker sig i ham – og hans 5-årige datter Leila. Han deler forældremyndigheden med ekskonen, og deres nye måde at være familie på fremkalder en masse nye følelser hos Rachel. 

PR-Foto

Felix og den skjulte skat

Spiller: 23. – 24. September

I animationsfilmen ‘Felix og den skjulte skat’ drager den 12-årige Felix fordel af sin mors fravær, da hun sejler ud på et krydstogtskib for at hvile og slappe af.

Felix er overbevist om at hans far, som forsvandt til søs for to år siden, stadig er i live. Sammen med Gamle Tom, en pensioneret fisker, en et-benet papegøje med tendens til tyveri, og en kat, som opfører sig som en hund. Rejsen bringer dem til Mørkeskygge Ø, hvor et hemmeligt, underjordisk samfund anført af lederen Morgäa med storhedsvanvid er i besiddelse af en uvurderlig skat.

PR-Foto

Reprise – Når befrielsen kommer Spiller: 24. september fortsætter de næste 3 dage

Når befrielsen kommer’, som er inspireret af virkelige hændelser, foregår i tiden op til 2. verdenskrigs afslutning og månederne efter.

Forstanderfamilien bestående af ægteparret Jacob (Pilou Asbæk) og Lis (Katrine Greis-Rosenthal) og deres 12-årige søn Søren beordres til at huse 500 tyske flygtninge. Det tyske militær har dog ikke tænkt sig at bidrage med lægehjælp og lader det være op til den danske familie at tage sig af de mange flygtninge.

Ægteparret skal nu beslutte om de skal hjælpe de mange flygtninge og dermed gå imod stemningen fra det danske folk og modstandsbevægelsen, eller om de skal hjælpe de mange tyskere med risiko for at miste alt.

Midt i konflikten, begynder deres søn at hjælpe modstandsbevægelsen, hvilket presser ægteparret yderligere. De tvinges til et tage et valg, der ligegyldigt udfaldet vil ændre deres liv for altid.

‘Når befrielsen kommer’ er filmet on location på Ryslinge Højskole, hvor der i 1945 blev oprette en interneringslejr for civile tyske flygtninge.

Ugens Film

PR-Foto

 

 

 

Ugens Film