Tilmeldingerne til årets Sydbank Walk & Run den 7. oktober tikker ind

Så gik straten til 10 km ruten - Foto: René Lind Gammelmark

Tilmeldingerne til årets Sydbank Walk & Run den 7. oktober tikker ind – imens løbes og trænes der til fortræningerne.

Sæt kryds i kalenderen til den 7. oktober, hvor både børn og voksne kan deltage i det traditionsrige løb eller opleve en smuk gåtur ved søerne i Grindsted, siger Grindsted Motions formand Poul Lund Mikkelsen. De fleste aftaler med rigtig mange sponsorer er ved at være på plads, så igen i år bliver der mange gevinster på startnumrene.

Carola Egebjerg Knudsen fra Sydbank fortæller, at Rasmus Klump næsten ikke kan vente med at skulle til Grindsted og hilse på alle de glade børn til børneløbet, og spejderne sørger selvfølgelig for pandekager både til dem der løber, går eller hepper.

Der er stadig mulighed for at deltage i de sidste to fortræninger den 26. september og 3. oktober. Læs mere på Grindsted Motions hjemmeside, hvor der også er information om tilmelding til Sydbank Walk & Run.

Grindsted Motion håber at være med til at gøre det til en festlig lørdag for deltagerne, forretningerne og de handlende, og at arrangementet vil trække en masse borgere til Grindsted midtby skriver de i en pressemeddelelse.

 

 

Mail: poullundmikkelsen@gmail.com

Hjemmeside: https://www.grindstedmotion.dk/

Facebook: https://www.facebook.com/Sydbank-L%C3%B8bet-1508830856000641/